Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Σεμινάριο σύγχρονου χορού "Body Instrument" στο Art Evolution

Σεμινάριο σύγχρονου χορού "Body Ins...

Με την Λαμπρινή Γκόλια

“BODY INSTRUMENT”  - Σεμινάριο σύγχρονου χορού με την Λαμπρινή Γκόλια ART EVOLUTION, PATRA, Δευτέρα 27/06 με Πέμπτη 30/06.

 Ο χτύπος της καρδιάς δημιουργεί το τέμπο στο σώμα μας, καθώς η ανάσα δημιουργεί τις ρυθμικές αξίες και τις δυναμικές πάνω σε αυτόν τον παλμό.~
Το εργαστήρι εστιάζει στην μουσικότητα του σώματος. Μας προσφέρει τρόπους να αφυπνίσουμε και να εξελίξουμε το ρυθμό και τις δυναμικές μας χρησιμοποιώντας το σώμα ως μουσικό όργανο και τη θεωρία της μουσικής ως οδηγό στον κόσμο του αυτοσχεδιασμού.

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΓΚΟΛΙΑΗ Λαμπρινή Γκόλια είναι χορεύτρια, δασκάλα χορού, και χορογράφος. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Κ.Σ.Ο.Τ και ασχολείται συστηματικά με τη μουσική, τις εικαστικές τέχνες και το θέατρο.

Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με διάφορες ομάδες χορού, όπως με την Hellenic Dance Company, την Krama Dance Company, την Lidia Lithos DanceTheatre, την Aerites Dance Company,την Asomates Dynameis Dance Company, την Siamese-Cie, και την Dancetheater OKTANA, καθως και με ανεξάρτητα καλλιτεχνικά έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί επίσης με τον ιδρυτή της τεχνικής "Flying Low", David Zambrano.
Ως καθηγήτρια χορού έχει διδάξει μπαλέτο, σύγχρονο και Graham σε ομάδες χορού, επαγγελματικές σχολές χορού και στούντιο σε όλο τον κόσμο. Οι πρόσφατες σπουδές της στη μουσική (2016-2019) την οδήγησαν στη προσωπική της μέθοδο διδασκαλίας, «Body Instrument».
Ως χορογράφος έχει δημιουργήσει το "Camouflage" το οποίο επιλέχθηκε στο Φεστιβάλ Deltebre Danza καθώς και σε διάφορα φεστιβάλ της Ελλάδας, το «Σύμπλεγμα της Μέδουσας» και το «Ενός Λεπτού Σιγή». Η τελευταία της δημιουργία είναι το έργο «Ορλάντο».

*ΚΟΣΤΟΣ 50€

Facebook Event: https://www.facebook. com/events/433092644941043/ 


Εγγραφές και Πληροφορίες στα:

 [email protected]

και

 https://www.patrasartfestival. com/bodyinstrument

Ακολουθήστε μας στα social:

 https://www.instagram.com/ patrasartfestival
 https://www.facebook.com/ patrasartfestival

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture