Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Με κιθάρες και σουβλάκια στην παραλία μέχρι το ξημέρωμα- Τι γίνεται φέτος το καλοκαίρι στην πλαζ

Πάτρα: Με κιθάρες και σουβλάκια στην παρ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πολλούς το ξημέρωμα τους βρίσκει πλάι στο κύμα ενώ το μόνο που λείπει είναι οι ξαπλώστρες.

Την Πλαζ επιλέγουν πολλές παρέες, στην Πάτρα, για να περάσουν τα βράδια τους, επιλέγοντας να μείνουν κοντά στην πόλη, ιδίως την τρέχουσα περίοδο κατά την οποία οι μετακινήσεις σημαίνουν βενζίνη και η βενζίνη είναι είδος πολυτελείας. Τα απαραίτητα και ακόμα παραπάνω για την παραμονή στην παραλία, υπάρχουν στην καντίνα  ενώ κάποιοι παίρνουν μαζί και κιθάρες.  Πολλούς το ξημέρωμα τους βρίσκει πλάι στο κύμα ενώ το μόνο που λείπει είναι οι ξαπλώστρες.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr ο Νίκος Σκαλτσάς που μαζί με τον Γιάννη Ρουμελιώτη δουλεύουν την καντίνα που υπάρχει εκεί, μετά από δημοπράτηση, «η καντίνα δουλεύει εδώ και δύο εβδομάδες και υπάρχει μία ροή από κόσμο όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Παίρνουν σουβλάκια και κάθονται στην παραλία.

Όπως εξηγεί, «φαίνεται ότι η πατρινοί δεν θέλουν να φεύγουν μακριά, κάθονται στην πόλη. Από την πλευρά μας κι εμείς έχουμε φροντίσει να κάνουμε καλή δουλειά και να μην λείπει τίποτα από την καντίνα. Υπάρχει από φαγητό μέχρι κοκτέιλ. Βλέπουμε ότι ο κόσμος θα ήθελε πολύ να υπάρχουν και ξαπλώστρες στην πλαζ. Έχουμε έρθει σε επαφή με το Δήμο όμως δεν μου επιτρέπεται να βάλω, παρά μόνο κάποια τραπεζάκια. Αν μου δινόταν άδεια, θα έβαζα και ξαπλώστρες και μάλιστα χωρίς να τις χρεώσουμε φυσικά.

Βλέπουμε ότι η πλαζ έχει προοπτικές όμως πολλές φορές ο κόσμος δεν έχει που να κάτσει. Οι παρέες παραμένουν  μέχρι τα ξημερώματα στην παραλία με κιθάρες»

Και για όσους αναρωτιούνται γιατί ο Νίκος και ο Γιάννης έχουν ονομάσει την καντίνα, «Καντίνα του Μητσάρα, «ο Μητσάρας είναι ο πατέρας του συνεταίρου μου, του Γιάννη του έφυγε από τη ζωή δύο μέρες πριν στήσουμε την καντίνα. Ήταν αυτός που επιμελήθηκε τα πάντα, έφυγε ξαφνικά και η καντίνα πήρε το όνομα του» λέει ο Νίκος Σκαλτσάς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις