Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εξοργισμένη με τις «κολακείες» πρώην κρατούμενης για την Έφη Κακαράντζουλα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εξοργισμένη με τις «...

Τι ήταν αυτό που την ενόχλησε

Την οργή και την αγανάκτηση της Ιωάννα Παλιοσπύρου προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε πρώην συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα.

Πιο συγκεκριμένα η γυναίκα που γνώρισε τη δράστιδα μίλησε στο «Πρωινό» για την Κακαράτζουλα και είπε μεταξύ άλλων πως: «Έχει ένα επίπεδο, είναι επιλεκτική, έχει χιούμορ».

Οι δηλώσεις της πρώην συγκρατούμενης της Έφης Κακαράντζουλα
«Γενικά είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, ο οποίος έχει ένα επίπεδο και σε καμία των περιπτώσεων αν δεν γνώριζα το περιστατικό, δεν θα πίστευα ότι το έχει διαπράξει εκείνη. Είναι επιλεκτική, έχει χιούμορ, φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος με ερεθίσματα, είναι εύστροφη και σίγουρα αν κολλήσει το μυαλό σε κάτι δε μπορείς να το ελέγξεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ίσως να υπήρχε σοβαρός λόγος γι’ αυτό που έκανε. Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της, επειδή κατέστρεψε εκτός από τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου και τη δική της. “Δεν θα το ξαναέκανα” μου είχε πει. Αισθάνεται πολύ άσχημα επειδή έχει φέρει την οικογένειά της σε πολύ δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι που τη ξέρουν και την έχουν στηρίξει, δεν την έχουν αφήσει. Αυτό είναι κάτι που μας το αναφέρει πολύ συχνά. Εάν γνώριζε ότι θα περνούσε αυτόν τον Γολγοθά, δεν θα το έκανε» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, διέψευσε ότι η γυναίκα που προκάλεσε ανεπανόρθωταη ζημιά στην Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε κλέψει ρούχα μέσα στη φυλακή. «Δεν έχει ανάγκη να κλέψει αφού οικονομικά είναι μία χαρά. Συνεχίζει ακόμα να εργάζεται στην κουζίνα».


Ξέσπασε η Ιωάννα
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσω του δικηγόρου της Νίκου Αλεξανδρή, εξέφρασε την οργή της για τις δηλώσεις λέγοντας πως επιχειρείται να εξωραϊστεί η εικόνα της.

«Η Ιωάννα είναι σαφώς εξοργισμένη καθώς μέσω της συνέντευξης επιχειρείται σε συνεργασία με κάποιον άλλο να εξωραϊστεί η εικόνα της δράστιδος και επίδοξου δολοφόνου της Ιωάννας, να δοθεί μια μορφή αγιοποίησής της. Παράλληλα πρέπει να πούμε πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το κομμάτι της συνεντεύξεως που γίνεται λόγος για τη μεγάλη οικονομική επιφάνεια της δράστιδος. Θυμίζω ότι όλη τη διάρκεια και μέχρι την τελική της καταδίκη δήλωσε πάμπτωχη και αδυνατούσα να έχει περιουσιακά στοιχεία… Ελπίζω η δήλωση περί οικονομικής επιφάνειας να επαναληφθεί στα επόμενα δικαστήρια, όταν δηλαδή θα εισαχθούν οι αστικές αποζημιώσεις της Ιωάννας, μετά την καθαρογραφή της ποινικής αποφάσεως».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις