Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θύμιο Μπουγά: «Φοβάμαι μήπως τον έχουν φάει», λέει η αδερφή του

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θύμιο Μπουγ...

«Φοβάμαι για τον αδελφό μου»

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θύμιου ο οποίος έπεσε θύμα bullying από κάποιους «νταήδες» στον Πύργο πριν από αρκετές εβδομάδες και έκτοτε αγνοείται.

Για το τραγικό συμβάν, μίλησε η αδερφή του Θύμιου στο MEGA και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», εκφράζοντας φόβους για τη ζωή του.

«Φοβάμαι για τον αδελφό μου»
«Γιατί, ένα μεγάλο γιατί… Τους αρέσει που είναι αυτή τη στιγμή αυτός ο άνθρωπος εξαφανισμένος και δεν ξέρει η οικογένειά του που βρίσκεται και εάν είναι ζωντανός; Πώς τρώει και πώς περνάει; Εκείνη τη στιγμή, όταν είδα το βίντεο, ένιωσα τόσο οργισμένη, που έβγαλα μία φωνή και ευχήθηκα να τους ανταποδοθεί στο μέλλον αυτή τους η πράξη», ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένη, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

«Εγώ είμαι εδώ και τον περιμένω με όλη μου την αγάπη και η αγκαλιά μου είναι ανοιχτή. Τον θέλω στη ζωή μου τον αδελφό μου. Δε θέλω να μάθω το χειρότερο εξαιτίας αυτών των παιδιών, που πρέπει να τιμωρηθούν, γιατί θα το ξανακάνουν.

Η μεγαλύτερη αδελφή του Θύμιου, του μικρότερου από τα συνολικά δεκατρία αδέλφια, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχαν και για το πώς κατάφεραν να επιβιώσουν. «Μεγάλωσα στην Αθήνα με τις θείες μου και από μικρή έπιασα δουλειά για να μπορώ να συνεισφέρω όσο μπορούσα οικονομικά στην οικογένεια. Ο Θύμιος ήταν ο τελευταίος μας, ο Βενιαμίν που λέγαμε, η αδυναμία μας, ήταν ένα χαρούμενο παιδί. Μετά έπαθε αυτό το ατύχημα, που σημάδεψε τη ζωούλα του. Ήταν πολύ καλό παιδί, μπορεί να δούλευε, να του ζητούσες πέντε ευρώ, να ήταν τα μοναδικά χρήματα που είχε και να σου τα έδινε.»

Η κυρία Θεοδώρα μίλησε και για τις φήμες που θέλουν τον αγνοούμενο να ζει σαν άστεγος στον Πειραιά. «Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, εγώ πιστεύω ότι ψάχνει ένα τρόπο για να έρθει να με βρει, εδώ στην Κρήτη. Μπορεί να τρόμαξε με το περιστατικό και να είναι κάπου και να κρύβεται. Ακούω πάρα πολλά, αλλά φοβάμαι για τον αδελφό μου, φοβάμαι πάρα πολύ. Ή τον έχουν φάει ή έχει απελπιστεί τόσο πολύ από αυτά που έχουν συμβεί και έχει δώσει τέλος στη ζωή του» συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις