Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κώστας Κόκλας: «Δεν μου άρεσε να με βλέπω, δεν μου άρεσε η φωνή μου, τα μαλλιά μου»

Κώστας Κόκλας: «Δεν μου άρεσε να με βλέπ...

«Η ολοκλήρωση δεν εξαρτάται από τον γάμο και το παιδί»

Ο Κώστας Κόκλας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον ηθοποιό, Κώστα Κόκλα, ο οποίος φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε!» στο θέατρο Άλσος.

«Τυχαίνει τα καλοκαίρια να χαζεύω καμιά φορά τις επαναλήψεις των σειρών που παίζαμε, τις βλέπω με νοσταλγία αυτές τις δουλειές. Η ενασχόλησή μου με τα καλλιτεχνικά είναι αποτέλεσμα της καταγωγής μου, είμαι από τη Ζάκυνθο.

Αιφνιδιάστηκε η μητέρα μου όταν της είπα ότι θα πάω στη δραματική σχολή. Δεν μου άρεσα εμένα να με βλέπω, δεν μου άρεσε η φωνή μου, τα μαλλιά μου, με ενοχλούσα», είπε αρχικά ο Κώστας Κόκλας.

Ο Κώστας Κόκλας είπε στη συνέχεια: «Η ολοκλήρωση δεν εξαρτάται από τον γάμο και το παιδί. Υπάρχουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες, που δεν τα έχουν αυτά».

Τέλος, ο Κώστας Κόκλας μίλησε για τη συμμετοχή του στην επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε!» στο θέατρο Άλσος και αναφέρει πως είναι σπάνιο για μια επιθεώρηση να συνυπάρχουν τόσες πολλές προσωπικότητες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight