Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Nέες ηλεκτρονικές απάτες! "Πέταξαν" πάνω από 12.000 ευρώ

Πάτρα:Nέες ηλεκτρονικές απάτες! "Πέ...

Σε δύο διαφορετικέ περιπτώσεις

Δύο νέες περιπτώσεις ηλεκτρονικής απάτης καταγράφει στην Πάτρα το αστυνομικό δελτίο. Συνολικά πέταξνα πάνω από 12.000 ευρώ. Αναλυτικά οι περιπτώσεις σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη με υπολογιστή & παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών ή σε δεδομένα


Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη με υπολογιστή & παράνομη πρόσβαση σε σύστημαπληροφοριών ή σε δεδομένα σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε με ημεδαπό άνδρα, προσποιούμενος λογιστή και με το πρόσχημα τακτοποίησης εκκρεμοτήτων, του απέσπασε προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης σε e - banking και αφαίρεσε από τον λογαριασμό του, το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ, περίπου.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη με υπολογιστή & παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών ή σε δεδομένα

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη με υπολογιστή & παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών ή σε δεδομένα, σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος απέστειλε σε πολίτη απατηλό μήνυμα με φερόμενο αποστολέα τραπεζικό ίδρυμα και σύνδεσμο (link), που παρέπεμπε σε εικονικό ηλεκτρονικό περιβάλλον τράπεζας. Στη συνέχεια ο παθών, ακολούθησε τον σύνδεσμο και διαπίστωσε ότι είχε αφαιρεθεί από τον τραπεζικό του λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 4.800 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις