Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Με επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής - χαρακτικής της Εύας Μελά στο Πολύεδρο

Με επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής - χαρακτ...

Θα παραμείνει μέχρι την Τρίτη 31 Μαΐου

 

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι φιλότεχνοι της πόλης μας στην  ζωγράφο και χαράκτρια  Εύα Μελά και την έκθεσή της στο Πολύεδρο. Η έκθεση θα παραμείνει μέχρι και την Τρίτη 31 Μαϊου, όπου και ολοκληρώνεται η δεύτερη ατομική της έκθεση στο Πολύεδρο.    

     Η ζωγράφος παρουσιάζει είκοσι εφτά ζωγραφικά έργα, με θέματα τοπία εκ του φυσικού με αυγοτέμπερα, πορτραίτα φρέσκο (νωπογραφία) και χαρακτικά (ξυλογραφία, λιθογραφία, μεταξοτυπία) καθώς και δέκα εικαστικές εφαρμογές.

      Η έκθεση παρατάθηκε  λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που έδειξαν οι Πατρινοί για τη δημιουργό και το έργο της και την επιθυμία να γνωρίσουν περισσότερα για τις τεχνικές που χρησιμοποιεί. Ιδιαιτέρως για την νωπογραφία και τη μεταξοτυπία, πολλοί εικαστικοί και φιλότεχνοι ενδιαφέρθηκαν, γι’ αυτό και προγραμματίστηκαν στο Πολύεδρο δυο εικαστικά σεμινάρια από την ίδια την Εύα Μελά.

Το πρώτο, παρουσίαση της τεχνικής fresco (νωπογραφία) με αντίστοιχο  εργαστήριο,  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαϊου. Το  δεύτερο σεμινάριο και εργαστήριο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαϊου και θα αφορά την τεχνική της μεταξοτυπίας. 

Τα έργα που δημιούργησαν οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια, θα εκτεθούν από την Κυριακή 29 Μαϊου και για μια εβδομάδα στο Πολύεδρο.

 Φωτογραφίες από το σεμινάριο – εργαστήριο νωπογραφίας στον κήπο του Πολύεδρου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture