Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά στα Φροντιστήρια "Πουκαμισάς" Άνθεια & Λάγγουρα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα σχολική...

Κλείσε την θέση σου

Μετά από την 3η συνεχή ανοδική χρονιά στην Άνθεια και την εντυπωσιακή φετινή 1η χρονιά στο νέο φροντιστήριο στο Λάγγουρα, η ανάπτυξη στα φροντιστήρια Πουκαμισάς των διευθυντών Αλ. Καλιακούδα και Παν. Κλαμπανά συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Με 340 ενεργούς μαθητές σε όλες τις βαθμίδες, τη χρονιά που κλείνει σε λίγες μέρες μέσα σε 3 και 1 χρόνια λειτουργίας σε Άνθεια και Λάγγουρα αντίστοιχα, οι προβλέψεις για την επόμενη σχολική χρονιά είναι ακόμα πιο αισιόδοξες.

Ο Διευθυντής Σπουδών Άνθειας-Λάγγουρα, Αλέξης Καλιακούδας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί μέσα σε μια πολύ δύσκολη τριετία που λειτουργούν τα φροντιστήριά μας, ο κόσμος της περιφέρειας της πόλης, μας εμπιστεύεται τα παιδιά του, κάνοντας πολλές φορές υπέρβαση. Το Σύστημα Επιτυχίας που ακολουθούμε (μάθημα στο τραπέζι, αξιολογημένοι καθηγητές, βιβλία Εκδοτικού Οίκου, πανελλαδικά διαγωνίσματα προσομοίωσης και φύλλα εργασίας, Σύμβουλος καθηγητής, Επαγγελματικός Προσανατολισμός, σύστημα αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου), έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο, ο οποίος στις δύσκολες εποχές στρέφεται πάντα στην ποιότητα. Η μεγάλη απήχηση από το πρώτο έτος λειτουργίας στην Άνθεια μας οδήγησε πολύ σύντομα στη δημιουργία του νέου φροντιστηρίου μας στο Λάγγουρα και οι προσδοκίες μας δικαιώθηκαν.

Μαζί με τον Παναγιώτη Κλαμπανά τόσο στη Διεύθυνση Σπουδών όσο και μέσα στην αίθουσα, συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό και πείσμα για να οδηγήσουμε τα Φροντιστήρια 'Πουκαμισάς" στην κορυφή της εκπαίδευσης στην Πάτρα. Για να γίνει αυτό δεσμευόμαστε για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και ακόμα ποιοτικότερο εκπαιδευτικό έργο. Ένα έργο, του οποίου ραχοκοκαλιά αποτελεί το σπουδαίο εκπαιδευτικό προσωπικό των μονάδων μας, οι συνεργάτες μας. Στους οποίους παρέχονται όλες οι προϋποθέσεις (σταθερότητα, εργασιακή ασφάλεια, εξέλιξη, συνεχή εκπαίδευση) ώστε να μπορούν να αφοσιωθούν σε απόλυτο βαθμό στο εκπαιδευτικό τους έργο. Στην Άνθεια και στο Λάγγουρα είμαστε μια γροθιά και αυτό αποτυπώνεται τόσο μέσα στο μάθημα όσο και από τις αξιολογήσεις των μαθητών μας.

Καλούμε τον κόσμο να μας επισκεφτεί για να γνωρίσει από κοντά εμάς προσωπικά και την εκπαιδευτική πρόταση του μεγαλύτερου Φροντιστηριακού Ομίλου της χώρας, του Ομίλου Πουκαμισάς

Info

Φροντιστήρια ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ :

  • Άνθεια, Φιλίππου Ολυμπιάδος 43-45 & Ακρωτηρίου,2616 000100
  • Λάγγουρα, Καλαβρύτων 52-56, 2610340035

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά