Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρχονται στην Αχαΐα οι πρέσβεις Ελβετίας και Πολωνίας - Στόχος, η εμπορική και επενδυτική συνεργασία - ΒΙΝΤΕΟ

Έρχονται στην Αχαΐα οι πρέσβεις Ελβετίας...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Την Παρασκευή 27 Μαΐου

Η Αχαΐα ανοίγει τα φτερά της, όχι μόνο εκτός Δυτικής Ελλάδας αλλά ακόμη και εκτός  των συνόρων της χώρας. Αυτό που επιδιώκεται είναι μια συνάντηση εργασίας- ανάδειξης και εξωστρέφειας -την Παρασκευή 27 Μαΐου- μεταξύ των πρέσβεων της Ελβετίας και την Πολωνίας με παραγωγικούς φορείς της Αχαΐας.

Στόχος της επίσκεψης είναι  η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και παράλληλα η ανάπτυξη εμπορικών, επενδυτικών και μορφωτικών σχέσεων καθώς και η συνεργασία επιχειρήσεων της Αχαΐας με αντίστοιχες σε Ελβετία και Πολωνία.

Η Περιφέρεια, το Επιμελητήριο και το Πανεπιστήμιο Πατρών θα αποτελέσουν τους βασικούς πυλώνες συνεργασίας και ανάδειξης της περιοχής γι’ αυτό και το πρόγραμμα επίσκεψης των πρέσβεων Ελβετίας και Πολωνίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνάντηση μαζί τους. Η συνάντηση είναι αποτέλεσμα των επαφών που έκανε η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ελβετίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία το πρωί της Τρίτης παραχώρησε για το θέμα σχετική συνέντευξη τύπου.

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου αναλύει τους στόχους της συνάντησης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις