Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

DUR SS ’22 - Reinventing Elegance: Μια συλλογή που εκφράζει τη διαφορετικότητα

DUR SS ’22 - Reinventing Elegance: Μια σ...

Αρμονία χρωμάτων & υφασμάτων

Όταν το «όλοι διαφορετικοί, όλοι ίδιοι» γίνει βαθιά πεποίθηση, τότε ο κόσμος θα είναι αυτό που ονειρευόμαστε. Και τα όνειρα έχουν συνήθως τα χρώματα της άνοιξης, τη μυρωδιά της φύσης και την ελευθερία της δημιουργικής έκφρασης. Στη νέα της συλλογή Spring Summer ’22, η DUR αποτυπώνει τη διαχρονική κομψότητα που χαρακτηρίζει τα ρούχα της, με έναν τρόπο απόλυτα σύγχρονο, βασισμένο στις έννοιες της συμμετρίας, της ισότητας και της αποδοχής. Καθένας είναι διαφορετικός και το ντύσιμο είναι η γλώσσα μέσα από την οποία αφηγείται καθημερινά τη δική του προσωπική ιστορία. Τα κλασικά σχέδια επανεφευρίσκονται, δημιουργούν μια νέα χρωματική παλέτα, ισορροπούν πάνω σε υφάσματα υψηλής ποιότητας και μέσα από λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά υποστηρίζουν την απόλυτη αίσθηση αυτοπεποίθησης. Δυναμικές πινελιές και τολμηροί συνδυασμοί χρωμάτων αλλάζουν την όψη των κλασικών “must-have” που χρόνια τώρα έχουν καθιερώσει την DUR στην ανδρική μόδα. Κι αυτό από μόνο του γίνεται σημείο όπου το elegant style συναντά το casual look.

Togetherness

Βαμβακερά πλεκτά με ανάγλυφη υφή, συνδυάζονται με την κλασική μονόχρωμη πικέ μπλούζα και με παντελόνι από πλυμένη ποπλίνα με λάστιχο στη μέση. Τα χρώματα παίρνουν τον πρώτο λόγο σε ένα αρμονικό παιχνίδι αντιθέσεων. Κοραλί και σιέλ είναι ανάμεσα στα χρώματα που μυρίζουν άνοιξη και φέρνουν στην καθημερινότητα νότες από ελληνικό καλοκαίρι. Τα stone washed πουκάμισα συνδυάζονται με παντελόνια chinos από σατινέ καμπαρντίνα σε ένα χρωματικό παιχνίδι τόσο έντονο όσο και αρμονικό. Το togetherness γίνεται ζητούμενο που βρίσκει απάντηση στη μόδα. Η συλλογή Spring Summer ’22 της DUR τοποθετεί την διαφορετικότητα εκεί ακριβώς που ανήκει. Στην επιλογή των χρωμάτων, των υφασμάτων, του στιλ. Αυτού του προσωπικού στιλ που καταγράφεται με τόνους λάϊμ και πετρόλ στην ίδια pique μπλούζα από φίνο βαμβάκι pima, αλλά και στο ριγέ πουκάμισο που βγαίνει σε διαφορετικές χρωματικές επιλογές για να εκφράσει καθεμιά μια άλλη προσωπικότητα.

Easy sophistication

Το κουστούμι, αυτό το απόλυτο στιλ της ανδρικής κομψότητας γίνεται μέρος του casual lifestyle που σου προσφέρει όλη τη σιγουριά που αναζητάς. Ημίλινο ύφασμα σε απόχρωση blue marine και με ίσια λιτή γραμμή συνδυάζεται με ζέρσεϊ μπλούζα όπου ξεχωρίζει η δημιουργική στάμπα και ολοκληρώνεται με boat shoe παπούτσια σε τριχρωμία. Το στοιχείο της θάλασσας, άλλωστε, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη συλλογή. Μπλούζα πικέ με ναυτική ρίγα και ελαφρύ γιλέκο capitone είναι ο must wear συνδυασμός καθώς απολαμβάνεις τις ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης ή τις δροσερές νύχτες του καλοκαιριού. Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η pique μπλούζα συνδυάζεται με παντελόνι από σατινέ βαμβακερή καμπαρντίνα και το ημίλινο παστέλ σακάκι με navy blue μπλούζα και λευκό παντελόνι με 5 τσέπες. Η χαλάρωση, η άνεση, η παράδοση στην ατμόσφαιρα της άνοιξης εκφράζονται με τα φαρδιά ημίλινα πουκάμισα από τους ιστορικούς μύλους πλεκτικής «Getzner» που συνδυάζονται με παντελόνια και βερμούδες, ενώ οι ανοιξιάτικες βαμβακερές μαρινιέρες γίνονται απαραίτητο στοιχείο της ανδρικής γκαρνταρόμπας.

The new collection experience

H DUR στη νέα της συλλογή Spring Summer 22’ “Reinventing Elegance” αφηγείται ιστορίες ισότητας, διαφορετικότητας, σύμπνοιας, αρμονίας και μάλιστα μέσα από κλασικά ρούχα που επανασυστήνονται δημιουργώντας μια νέα άποψη για τη σύγχρονη ανδρική μόδα. Μια άποψη γεμάτη αυτοπεποίθηση που βασίζεται στην υψηλή αισθητική και τις μοναδικές λεπτομέρειες. Η Spring Summer 22’ collection βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online στο dur.gr. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στην εμπειρία της προσωπικής εξυπηρέτησης στο πιο κοντινό σου φυσικό κατάστημα, τις online παραγγελίες ή την pick and buy τηλεφωνική αγορά με παραλαβή από το κατάστημα. Οι Personal Style Services είναι στη διάθεσή σου κλείνοντας ένα εξατομικευμένο ραντεβού με έναν stylist της DUR για να απολαύσεις την περιήγηση στην τελευταία συλλογή αλλά και τις κατάλληλες συμβουλές, ώστε να δημιουργήσεις την εμφάνιση που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις. Άλλωστε, η ανοιξιάτικη συλλογή της DUR δημιουργήθηκε ακριβώς γι’ αυτό. Για να δηλώσει με τον δικό της τρόπο το «όλοι διαφορετικοί, όλοι ίδιοι»!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View