Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απόστολος Ρουβάς - Συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα του: «Βρεθήκαμε τώρα που επέστρεψα και…»

Απόστολος Ρουβάς - Συγκλονιστική εξομολό...

Τα όσα είπε συγκινούν...

Στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» βρέθηκε την Κυριακή ο Απόστολος Ρουβάς, ένας εκ των παικτών που το κοινό αποθέωσε στην αποχώρηση του από το Survivor λόγω του ήθους και του χαρακτήρα του.

Ο γνωστός σεφ, μίλησε για το πόσο τον άλλαξε το ριάλιτι επιβίωσης αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι μετά από αυτό οι σχέσεις με τον πατέρα του, με του οποίου το μήνυμα είχε συγκινηθεί απίστευτα, άλλαξαν προς το καλύτερο.

Συγκινεί ο Απόστολος Ρουβάς για τον πατέρα του
«Πολλές φορές είμαστε σκληροί χωρίς λόγο. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μόλις επτά ετών, πολλές φορές στο μυαλό σου αναπτύσσεις πράγματα που αδικούν κάποιους ανθρώπους. Μεγαλώνεις με αυτό, περνάνε τα χρόνια συνειδητοποιείς κάποια πράγματα αλλά ποτέ δεν τα λες.

Βρεθήκαμε με τον πατέρα μου τώρα που επέστρεψα από το Survivor. Μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε, να μιλήσουμε και θεωρώ πως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Με έναν τρόπο, σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό το οφείλω στο παιχνίδι αυτό. Έχω αλλάξει στάση ζωής και τρόπο σκέψης. Το παιχνίδι μόνο δώρα μου έχει κάνει και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πήρα την απόφαση να μπω σε αυτό» αποκάλυψε ο Απόστολος Ρουβάς.

Δείτε όσα είπε


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight