Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λέων: Το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο είναι ένα πολύτιμο στοιχείο στα χέρια μας

Λέων: Το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζί...

Όλα όσα είπε

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ανέφερε ότι το φιαλίδιο με το αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας αποτελεί ένα πολύτιμο στοιχείο για την υπόθεση.
Το επίμαχο φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας αφορά δειγματοληψία που έγινε πριν το επεισόδιο που της προκάλεσε την τετραπληγία.

«Αν όντως αποδειχτεί ότι το αίμα αφορά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και ότι είναι σε καλή κατάσταση, δηλαδή δεν έχει αλλοιωθεί, σημαίνει ότι έχουμε στα χέρια μας ένα πολύτιμο στοιχείο που μπορεί να μας δείξει την παρουσία φαρμακευτικών ουσιών ή άλλων για εκείνο το χρονικό διάστημα».

Ο κ. Λέων τόνισε ότι προκειμένου να είναι αξιοποιήσιμο το δείγμα θα πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις, όπως να έχει τοποθετηθεί το αίμα σε κατάλληλο φιαλίδιο, να έχει συντηρηθεί σε κατάλληλες θερμοκρασίες, καθώς και να υπάρχει το barcode του.

Όπως αποκάλυψε, στο σπάνιο σύνδρομο υπερευαισθησίας καρωτιδικού κόλπου, που συναντάται σε 30 ανθρώπους στο εκατομμύριο, θα βασιστεί ολόκληρη η υπερασπιστική γραμμή της 33χρονης με το ερώτημα να είναι ένα και καθοριστικό. Ο ισχυρισμός αυτός είναι ικανός να αθωώσει τη Ρούλα Πισπιρίγκου;

«Είναι ένα σύνδρομο υπαρκτό που πρέπει να διαβάζουμε στο σύνολο. Παρουσιάζεται σε άτομα μεγάλης ηλικίας, κατά προτίμηση άντρες», σχολίασε ο κ. Λέων.

πηγη: MEGA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις