Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μεγάλη επιτυχία για τις «Ημέρες Καριέρας» των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στην Πάτρα - ΦΩΤΟ

Μεγάλη επιτυχία για τις «Ημέρες Καριέρας...

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 14/05

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η σπουδαία εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού "Ημέρες Καριέρας" των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, του μεγαλύτερου Φροντιστηριακού Ομίλου στην Ελλάδα, που διεξήχθη το Σάββατο 14 Μαΐου στο ξενοδοχείο Astir Πάτρας.

Συμμετείχαν εκατοντάδες μαθητές καθώς και γονείς και κηδεμόνες, οι οποίοι ενημερώθηκαν από την εταιρεία Συμβουλών Σταδιοδρομίας ORIENTUM, εξειδικευμένοι σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού για τα νέα επαγγελματικά δεδομένα και τις νέες σχολές και ειδικότητες.

Κύριο κίνητρο της μεγάλης αυτής εκδήλωσης, σύμφωνα με τους διοργανωτές των φροντιστηρίων Πουκαμισάς Πάτρας(Αλέξης Καλιακούδας, Παναγιώτης Κλαμπανάς, Αχιλλέας Παπαθανασίου και Διονύσης Φλωράτος), αποτέλεσε το γεγονός της αλματώδους τεχνολογικής ανάπτυξης και της άνευ προηγουμένου προόδου της επιστήμης που έχουν δημιουργήσει μια τεράστια έκρηξη ειδικοτήτων που η μία σχεδόν αγγίζει τα όρια της άλλης. Καθώς και η δικαιολογημένη άγνοια των νέων για τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Τέλος, την σημασία του επαγγελματικού προσανατολισμού στην εποχή μας τόνισε και ο πρόεδρος του ομίλου κ. Αθανάσιος Πουκαμισάς που έδωσε ο ίδιος το παρόν σ αυτή την ξεχωριστή για την Πάτρα εκδήλωση.

"Ο σωστός επαγγελματικός προσανατολισμός σε συνδυασμό με το σύστημα επιτυχίας που εφαρμόζεται στα φροντιστήρια Πουκαμισάς, εξασφαλίζει την επιτυχία των μαθητών μας."

 Info

Φροντιστήρια ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ Πάτρας:

  • Αγυιά, Νέα Εθνική Οδός Πατρών-Αθηνών 55, 2613 027136
  • Άνθεια, Φιλίππου Ολυμπιάδος 43-45 & Ακρωτηρίου,2616 000100
  • Κέντρο, Αγίου Νικολάου 99, 2610 346892
  • Λάγγουρα, Καλαβρύτων 52-56,2610340035

 

www.poukamisas.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά