Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παίκτες σε νέο βρετανικό ριάλιτι θα ανακαλύπτουν αν μπορούν να γίνουν... πρωθυπουργοί

Παίκτες σε νέο βρετανικό ριάλιτι θα ανακ...

Οι παίκτες θα ξεκινήσουν μια δοκιμαστική εκστρατεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα μάθουν τις δυνατότητές τους με τη βοήθεια πολιτικών

Δώδεκα Βρετανοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν αν έχουν αυτό που χρειάζεται για να γίνουν πρωθυπουργοί, στο νέο ριάλιτι του Channel 4 με τίτλο «Make Me Prime Minister» (Κάνε με πρωθυπουργό).

Κατά τη διάρκεια των έξι επεισοδίων, οι παίκτες θα ξεκινήσουν μια δοκιμαστική εκστρατεία και θα μάθουν τις δυνατότητές τους με τη βοήθεια πολιτικών, όπως ο Άλαστερ Κάμπελ, πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου και της Σαΐντα Βάρσι, μέλους της Βουλής των Λόρδων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Oι υποψήφιοι θα αντιμετωπίσουν τις πιέσεις, τις προκλήσεις και την υπευθυνότητα του να είναι στην εξουσία. Από τον χειρισμό διπλωματικών κρίσεων μέχρι την αποφυγή μιας μεγάλης... γκάφας, κάθε κίνηση θα ελέγχεται εξονυχιστικά.

Μπορούν οι 12 παίκτες να αποτρέψουν την πυροδότηση μιας διεθνούς κρίσης, διαπραγματευόμενοι προσεκτικά με έναν εχθρό της χώρας; Θα μπορέσουν να εξηγήσουν τη νέα εκπαιδευτική τους πολιτική σε μια ομάδα 5χρονων; Πώς θα αντεπεξέλθουν στο να τους «ψήσει στα κάρβουνα» ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους της χώρας, με μόνο λίγα λεπτά προετοιμασίας;

Προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες της προεκλογικής εκστρατείας και να περάσουν την εβδομαδιαία ψηφοφορία, κάθε υποψήφιος θα πρέπει να πείσει πρώην πολιτικούς, έμπειρους δημοσιογράφους και κυρίως το κοινό, ότι έχει το χάρισμα, το όραμα και την πολιτική οξυδέρκεια να ηγηθεί.

Σε όλη τη σειρά, οι υποψήφιοι θα βρίσκονται απομονωμένοι, έως ότου μόνο ένας εξασφαλίσει τη νίκη για να στεφθεί... «Πρωθυπουργός».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις