Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήμος Καλαβρύτων: Σε δημόσια διαβούλευση ο Στρατηγικός Σχεδιασμός

Δήμος Καλαβρύτων: Σε δημόσια διαβούλευση...

Για την περίοδο 2021-2023

Στο πλαίσιο κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2021-2023, τίθεται σε δημόσια διαβούλευση το εγκεκριμένο, με την 37/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου για την περίοδο 2021-2023 που αποτελεί την Α΄ Φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος και περιλαμβάνει το όραμα, τις αναπτυξιακές προτεραιότητες και τη στρατηγική του Δήμου, αναφέρει ο Δήμος Καλαβρύτων.

"Για το σκοπό αυτό, προσκαλούνται όλοι οι Δημότες, οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και οι εκπρόσωποι τοπικών, οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων να συμμετέχουν στη διαμόρφωση του Επιχειρησιακού Σχεδίου (Β΄ Φάση), που αφορά στον επιχειρησιακό και οικονομικό προγραμματισμό του Δήμου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαβούλευσης που έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, καταθέτοντας προτάσεις αναφορικά με τις δράσεις και τα έργα που δύνανται να περιληφθούν, σύμφωνα με τις ανάγκες των κατοίκων και τα ιεραρχημένα ζητήματα τοπικής ανάπτυξης της περιοχής.

Οι προτάσεις που θα προκύψουν από τη διαδικασία διαβούλευσης, θα αξιολογηθούν προκειμένου να ενσωματωθούν στο κείμενο του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, στο οποίο θα αναλυθούν οι εξειδικευμένες δράσεις.

Η κατηγοριοποίηση των Αξόνων Προτεραιότητας για τον Δήμο Καλαβρύτων :

Άξονας Προτεραιότητας 1: «Περιβάλλον και Ποιότητα Ζωής»
Άξονας Προτεραιότητας 2: «Κοινωνική Πολιτική, Υγεία, Παιδεία, Πολιτισμός & Αθλητισμός»
Άξονας Προτεραιότητας 3: «Τοπική Οικονομία και Απασχόληση»
Άξονας Προτεραιότητας 4: «Το εσωτερικό περιβάλλον του Δήμου και οι οριζόντιες υπηρεσίες»
Η αξιολόγηση των προτάσεων ανά Μέτρο κάθε Άξονα του Στρατηγικού Σχεδιασμού, αλλά και οι καινούργιες προτάσεις, θα συμπληρώνονται στα αντίστοιχα πεδία της ηλεκτρονικής φόρμας διαβούλευσης.

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει από την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 έως και την Τρίτη  10 Ιουνίου 2022.

Ειδικότερα για τους Προέδρους και τα Συμβούλια των Κοινοτήτων του Δήμου είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των στοιχείων της Κοινότητας  που εκπροσωπούν, καθώς και για τους λοιπούς συλλογικούς φορείς ή συμπλήρωση της ταυτότητας του φορέα.

Επισυνάπτεται η αναλυτική παρουσίαση των μέτρων και των στόχων του  στρατηγικού σχεδιασμού, καθώς το πλήρες κείμενο της Α΄ Φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος.  

Για την είσοδό σας στην ηλεκτρονική φόρμα διαβούλευσης πατήστε εδώ: https://bit.ly/epihirisiako

 

Επίσης μπορείτε να καταθέτετε τις προτάσεις σας και στο εξής e-mail: [email protected]

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις