Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στον Λευκό Οίκο η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τις κόρες της

Στον Λευκό Οίκο η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί ...

Τι φόρεσαν οι τέσσερις γυναίκες

Τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη και τις δύο κόρες τους, Δάφνη και Σοφία, υποδέχθηκε με χαμόγελο η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, στον Λευκό Οίκο. Η Τζιλ Μπάιντεν μάλιστα, στις δηλώσεις που έκαναν οι δύο ηγέτες πριν από τη δεξίωση που παρέθεσε το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ στον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη, πήρε για λίγο τον λόγο και έκανε ιδιαίτερη μνεία στη σύζυγο του Ελληνα Πρωθυπουργού και τις δύο κόρες της, οι οποίες βρίσκονταν εκεί.

 
"Είναι τιμή μου που υποδέχομαι τον κ. Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα, τις κόρες του Σοφία, τη Δάφνη. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε τις φιλικές μας σχέσεις". Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο κάλεσε τις δύο κόρες του πρωθυπουργού να σηκωθούν για να τις δουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως και έγινε.

Μάλιστα οι τέσσερις γυναίκες είχαν για λίγο τον χρόνο να συζητήσουν στον Λευκό Οίκο, πριν την επίσημη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η συζήτηση έγινε σε θερμό, φιλικό κλίμα.

Οι στυλιστικές επιλογές των τεσσάρων γυναικών
Η Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε για την περίσταση ένα φλοράλ μίντι φόρεμα με βάση το βεραμάν και φούξια στυλάτες γόβες, ενώ η Μαρέβα Μητσοτάκη σε πιο κλασικό, αλλά πάντοτε σικ στυλ έβαλε λευκή παντελόνα και μπλε μπλούζα με χρυσές λεπτομέρειες.

Οι κόρες του πρωθυπουργού, Σοφία και η Δάφνη Μητσοτάκη, απλές αλλά κομψές επέλεξαν, η δε Σοφία ένα κλασικό μαύρο ταγιέρ με φούστα και μαύρα παπούτσια, ενώ τη μικρότερη κόρη του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη, την είδαμε να φορά μία boho μακρυά φούστα σε καφέ αποχρώσεις, μαύρο σακάκι και καφέ πέδιλα.

πηγή: thetoc.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight