Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Ο Μάνος μου ζήτησε εκείνη τη νύχτα να προχωρήσει σε διαζύγιο»

Πάτρα: «Ο Μάνος μου ζήτησε εκείνη τη νύχ...

Tι είπε ο δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης στο Φως στο Τούνελ

Η Αγγελική Νικολούλη στη χθεσινή εκπομπή της "Φως στο Το'υνελ"  μίλησε με τον Σπύρο Σορβατζιώτη, τον δικηγόρο που είχε απευθυνθεί ο Μάνος Δασκαλάκης για να κινήσει τη διαδικασία του διαζυγίου αμέσως μετά το επεισόδιο που προκάλεσε η σύζυγός του με την απειλή αυτοκτονίας.

«Το βράδυ της Τρίτης 6 Απριλίου γύρω στις 22:00 ήρθε ο κ. Δασκαλάκης στο γραφείο μου για να ξεκινήσει τη διαδικασία έκδοσης συναινετικού διαζυγίου. Επειδή η ώρα ήταν προχωρημένη, ορίστηκε ένα δεύτερο ραντεβού δύο μέρες μετά, την Πέμπτη 8 Απριλίου για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες. Δεν προσήλθε γιατί είχε ήδη μεσολαβήσει η εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο. Με ενημέρωσε σχετικά ο ίδιος τηλεφωνικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Σορβατζιώτης, με τη δημοσιογράφο να τον ρωτά:

«Σας είπε αν η σύζυγός του, του απαγόρευε να έρθει σε επαφή με το παιδί μέσα στο Καραμανδάνειο;»

«Ναι, με ενημέρωσε και μεσολάβησα στον τότε πληρεξούσιο δικηγόρο της κυρίας Πισπιρίγκου για να του επιτρέψει η ίδια να δει το παιδί του μέσα στο νοσοκομείο. Κάτι που έγινε. Δεν είχαμε άλλη επαφή για το διαζύγιο και η υπόθεση αυτή πάγωσε», κατέληξε.

πηγή anikolouli.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις