Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Δεν αντέχουμε άλλο, θα πεθάνουμε» - Η γιαγιά που συγκλόνισε τον Αλέξη Τσίπρα

«Δεν αντέχουμε άλλο, θα πεθάνουμε» - Η γ...

Απογοητευμένη και με δάκρυα στα μάτια

Δεκτός με αγκαλιές και χειροκροτήματα έγινε σήμερα το πρωί, στην Άρτα, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην κεντρική αγορά της πόλης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι λόγω της ακρίβειας στους λογαριασμούς ρεύματος, στα προϊόντα του σούπερ μάρκετ, στα καύσιμα.

Ξεχώρισε μια ηλικιωμένη, η οποία εμφανώς απογοητευμένη και με δάκρυα στα μάτια του είπε: «Με μια σύνταξη, 400 το ρεύμα, 300 το ενοίκιο, δεν αντέχουμε άλλο. Δεν μπορούμε άλλο, θα πεθάνουμε».

Λίγα λεπτά αργότερα ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε και τα παράπονα ενός επιχειρηματίας, ο οποίος υπογράμμισε: «Τα μνημόνια ήταν χάδι μπροστά σε αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή. Ο μοναδικός που μπορεί να σου κλείσει ένα μαγαζί είναι η ΔΕΗ. Ούτε το Δημόσιο, ούτε το ΙΚΑ, κανένας. Μόνο η ΔΕΗ. Αφού δεν μας έκλεισαν τα μνημόνια, δεν μας έκλεισε ο κορονοϊός, μας έκλεισε η ΔΕΗ».

 Ένας άλλος του είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «δέκα μονάδες μπροστά» για να του απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας: «Εξαρτάται πώς μετράς. Αν βγαίνεις στα καφενεία και στην κοινωνία είναι άλλα τα μεγέθη απ’ αυτά που βλέπεις στην τηλεόραση».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε μετά τον λόγο κι απευθυνόμενος προς τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια στην ακρίβεια σε όλη την Ευρώπη. Η χώρα μας που την ίδια στιγμή είναι στον πάτο στους μισθούς και στο εισόδημα του πολίτη. Επί 9 μήνες με αισχροκέρδεια ο λογαριασμός στον πολίτη. Ήρθε η ώρα να γυρίσει πίσω ο λογαριασμός. Αυτή την Κυριακή στήνουμε 1.000 κάλπες, θέλουμε να γίνουν 1.000 ταχυδρομεία που θα στείλουν τον λογαριασμό συστημένο σε αυτόν που μας οδήγησε εδώ, τον πρωθυπουργό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις