Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γκάφα της ΕΡΤ: Δεν έδειξε τους υπέροχους Il Volo - Τυχεροί όσοι γύρισαν δέκτη στο ΡΙΚ

Γκάφα της ΕΡΤ: Δεν έδειξε τους υπέροχους...

Οι Ιταλοί Il Volo ερμήνευσαν το "Grande Amore" με το οποίο είχαν έρθει 3οι στη Γιουροβίζιον του 2015 και αποθεώθηκαν από το κοινό στο Τορίνο όπου φιλοξενείται ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού

Ήταν από τις πιο ωραίες στιγμές στον Β’ Ημιτελικό της 66ης Γιουροβίζιον στο Pala Olympico του Τορίνο, το βράδυ της Πέμπτης 12 Μαΐου 2022 αλλά η ΕΡΤ1 που μετέδιδε ζωντανά τη βραδιά δεν μας την έδειξε αφού εκείνη την ώρα έβαλε διαφημιστικά μηνύματα. Έτσι όσοι τηλεθεατές προνόησαν να αλλάξουν τηλεοπτικό δέκτη και να γυρίσουν στο δορυφορικό κανάλι του ΡΙΚ της Κύπρου μπόρεσαν ν’ απολαύσουν την γκεστ εμφάνιση των Ιταλών Il Volo που πραγματικά αποθεώθηκαν για ακόμα μια φορά στη σκηνή της Eurovision, μέσα στην πατρίδα τους τώρα ερμηνεύοντας το υπέροχο κομμάτι τους με οπερετικά στοιχεία, «Grande Amore», με το οποίο και είχαν εκπροσωπήσει επιτυχώς την χώρα τους στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον το 2015 στη Βιέννη της Αυστρίας κερδίζοντας την 3η θέση.

Για πολλούς μάλιστα εκείνη τη βραδιά της Γιουροβίζιον του 2015 ίσως και να άξιζαν και την πρωτιά, την οποία είχε κατακτήσει ο Σουηδός Måns Zelmerlöw με το εξαιρετικό και με πρωτότυπα γραφικά, κομμάτι, “Heroes”.   

Επί σκηνής στο Τορίνο, εμφανίστηκαν μόνο τα δύο από τα τρία μέλη καθώς ο τρίτος βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ψηφιακά, κάτι που ίδως δεν αντιλήφθηκαν οι περισσότεροι τηλεθεατές χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας. Οι Il Volo ξεσήκωσαν το κοινό με την ερμηνεία τους για ακόμα μία φορά, αποδεικνύοντας ότι δικαίως αποτελούν μία από τις αξιομνημόνευτες και πιο ωραίες συμμετοχές στην ιστορία της Eurovision των τελευταίων δεκαετιών. Μάλιστα στη χώρα μας το εν λόγω κομμάτι το διασκεύασε μετά και το ερμήνευσε με ελληνικό στίχο ο Αντώνης Ρέμος.

Όπως διαβάσαμε, ανάλογη γκάφα, να βάλει δηλαδή διαφημίσεις η ΕΡΤ, είχε γίνει και το 2006 στη Γιουροβίζιον της Αθήνας όπου αντί να δούμε την νικήτρια της Γιουροβίζιον του 2005, Έλενα Παπαρίζου να αποθεώνεται με το "Mambo" στο ΟΑΚΑ, το τηλεοπτικό κοινό έβλεπε πάλι… διαφημίσεις.

Οι Ιταλοί Il Volo το 2015 σε εκείνη τη Eurovision, είχαν έρθει πρώτοι στην ψηφοφορία του κοινού, αλλά περιέργως έκτοι στην ψηφοφορία των επιτροπών με αποτέλεσμα να «προσγειωθούν» τελικά, στην τρίτη θέση με συνολικά 292 βαθμούς. Στη 2η θέση είχε πλασαριστεί η Ρωσία με την Polina Gagarina και το "A Million Voices" με 303 βαθμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight