Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Θα αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς προς όφελος των πολλών και της Πατρίδας

Θα αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμού...
Αγγέλα Τριανταφύλλου

Της Αγγέλας Τριανταφύλλου, μέλους της Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

Ψήφος εμπιστοσύνης από 180000 πολίτες που ήρθαν στις κάλπες και ψήφισαν τα νέα πολιτικά όργανα του ΠΑΣΟΚ και τους συνεδρους του επικείμενου Συνεδρίου.
Προχωράμε με δύο χειρολαβές.Η μια είναι το ιστορικό ΠΑΣΟΚ με την τεράστια προσφορά του στην πατρίδα και τον αγαπημένο πράσινο ήλιο.
Η άλλη είναι οι διάφορες κινήσεις πολιτών που ήρθαν κοντά μας στην πορεία και συμβάλλουν στην ανανέωση του προγραμματισμού μας λόγου.
Τώρα βαδίζουμε για το Συνέδριο μας ,20-22 Μαιου,όπου θα εκλεξουμε την ΚΕ και τον Γραμματέα της και εξοπλισμένοι με την σύγχρονη σοσιαλδημοκρατικη προγραμματικη μας πρόταση θα ανοίξουμε το θεσμικό,δημοκρατικό μας κόμμα στην κοινωνία και τους πολίτες και θα αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμους προς όφελος των πολλών και της Πατρίδας.!!
Συγχαρητήρια στους εκλεγεντες και καλή δύναμη!!


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις