Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

“Είναι επικίνδυνος, δεν περίμενα τόσο μίσος” – Τι λέει η τρανς που δέχθηκε επίθεση από ιερέα

“Είναι επικίνδυνος, δεν περίμενα τόσο μί...

Συγκλονιστική περιγραφή

Ξεσπά η διεμφυλική η οποία εκδιώχθηκε από συσσίτιο σε ιερό ναό στην Καλλιθέα και δέχθηκε χυδαία φραστική επίθεση από τον ιερέα του.

«Δεν περίμενα ποτέ ένας εκπρόσωπος του Θεού να βγάλει τόσο μίσος και τόση κακία» δήλωσε η Ιωάννα στην ΕΡΤ . Περιγράφοντας το πώς αισθάνθηκε  είπε: «Αυτό το γεγονός που συνέβη είναι τραγικό ιδίως για έναν άνθρωπο που είναι αδύναμος και βρισκόταν σε αυτή τη θέση. Ευτυχώς, μέσα στην ατυχία μου, έτυχε σε μένα που είμαι ένας άνθρωπος που έχω κάνει πολλή δουλειά με το εαυτό μου».

«Δεν σας κρύβω ότι στην αρχή που μου συνέβη αυτό το πράγμα, στον χώρο που μου συνέβη με συγκλόνισε γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, ήταν πάρα πολύ άσχημο» είπε η Ιωάννα, επισημαίνοντας πως θα ήταν σύνηθες για εκείνη για δεχθεί ρατσιστική επίθεση στον δρόμο, αλλά όχι στην εκκλησία. «Όταν πηγαίνεις στον οίκο του Θεού, θέλεις να λάβεις αγάπη, μία καλή κουβέντα, στοργή και φαγητό. Ό,τι πρεσβεύει ο λόγος του Θεού». Στη συνέχεια εξήγησε πως είχε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πάρει το συσσίτιο.

 «Εγώ θεωρώ αυτόν τον άνθρωπο επικίνδυνο για την εκκλησία» τόνισε η Ιωάννα, συμπληρώνοντας πως εάν στη θέση της ήταν ένα νέο παιδί που είχε «εκδιωχθεί από τους γονείς του, ήταν κατατρεγμένο από την κοινωνία» και πήγαινε να ζητούσε την βοήθειά του τότε «μπορεί να αυτοκτονούσε κιόλας, να έβγαινε στον δρόμο».

«Το ψυχολογικό πρόβλημα θα ήταν τρομερό για την πορεία του» σημείωσε, εκτιμώντας πως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν θέση στην εκκλησία. Οι ναοί είναι χώροι αγάπης και ο κληρικός αυτός θα πρέπει να αντικατασταθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις