Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Παροχή Υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας»

«Παροχή Υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης κα...

Η Εναρκτήρια Εκδήλωση-Workshops του Έργου στην Πάτρα

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου τη Δευτέρα 04 Απριλίου και ώρα 10:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση του έργου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πολυχώρου «Αγορά Αργύρη», με σκοπό την ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών σχετικά με τις νέες υπηρεσίες και την επιλογή των ωφελούμενων.

Η έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε με σύντομους χαιρετισμούς και τοποθετήσεις από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιο για θέματα υγείας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο και τον γενικό διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κ. Χρήστο Παπασημακόπουλο.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων» πραγματοποιήθηκαν συνολικά 8 συναντήσεις εργασίας (workshops) σε 8 διαφορετικούς Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Οι συναντήσεις λειτούργησαν συμπληρωματικά στις δράσεις επικοινωνίας του έργου με σκοπό την ανεύρεση των τελικών αποδεκτών των προσφερόμενων υπηρεσιών από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο ρόλος των συναντήσεων ήταν διττός. Αφενός η συμμετοχή - ενημέρωση ωφελούμενων αφετέρου να λειτουργήσουν ως συνδετικοί κρίκοι ενισχύοντας την διασύνδεση των καίριων στελεχών της Περιφέρειας, των υπηρεσιών που σχετίζονται με την υγεία και την κοινωνική μέριμνα, των κοινωνικών δομών, των ενδιαφερόμενων φορέων και των ωφελούμενων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις