Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θάνος Πλεύρης: Αποδέχτηκε το αίτημα συνάντησης με τους γονείς της 3χρονης που πέθανε στη Θεσσαλονίκη

Θάνος Πλεύρης: Αποδέχτηκε το αίτημα συνά...

Οι γονείς στην επιστολή προς τον Θάνο Πλεύρη, ζητούσαν να λάβουν κάποια στοιχεία για το τι συνέβη με το παιδί τους

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, αποδέχθηκε άμεσα το αίτημα συνάντησης με την οικογένεια του 3χρονου κοριτσιού που πέθανε στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα και ο πατέρας της 3χρονης Κατερίνας, που κατέληξε μετά από 11 μέρες νοσηλείας και χωρίς διάγνωση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» στη Θεσσαλονίκη, με επιστολή τους είχαν ζητήσει συνάντηση με τον κ. Πλεύρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER, οι γονείς στην επιστολή ζητούσαν να λάβουν κάποια στοιχεία για το τι συνέβη με το παιδί τους. Ο υπουργός Υγείας ανταποκρίθηκε και στο αίτημά τους.

Οργή των γονέων της 3χρονης Κατερίνας: «Ούτε συλλυπητήρια δεν είπαν»
Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του παιδιού κατέθεσαν αίτημα συνάντησης με τον υπουργό Υγείας επισημαίνοντας ότι τα όσα θα του πουν είναι «άκρως αποκαλυπτικά και θα σας βοηθήσουν να καλυτερεύσετε τις συνθήκες νοσηλείας απλών και ανυπεράσπιστων πολιτών στα νοσοκομεία της πατρίδας μας, για να μην επαναληφθεί ένας παρόμοιος και άδικος θάνατος, που παραμένει μέχρι και σήμερα (18 ημέρες από την εισαγωγή της κόρης μας στο παραπάνω Νοσοκομείο και 6 ημέρες από τον θάνατό της) αδιάγνωστος».

 Στην ίδια επιστολή επισημαίνεται ότι δεν απεστάλη ακόμη ο ιατρικός φάκελος, παρά το γεγονός ότι έχει ζητηθεί και από την ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία, αλλά και ενώ έχει κατατεθεί επίσημα αίτημα στο Α.Τ. Τούμπας για την κατάσχεσή του. Παράλληλα, οι γονείς εκφράζουν και ένα παράπονο για το «Παπαγεωργίου», ότι δεν επικοινώνησαν καν μαζί τους, για να εκφράσουν συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του παιδιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr η οικογένεια του παιδιού θέλει να επιδείξει ορισμένα στοιχεία και ντοκουμέντα στον υπουργό Υγείας, ώστε να διευκολύνει ακόμη περαιτέρω την έρευνα που διέταξε και που αφορά την πλήρη διαφάνεια στην υπόθεση.

Το παιδί υπεβλήθη σε βιοψία για τον μυελό των οστών
Επίσης, ακόμη ένα στοιχείο το οποίο εγείρει αρκετά ερωτήματα είναι το τρίχρονο κοριτσάκι διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ όπου υπεβλήθη σε βιοψία για τον μυελό των οστών. «Έχουμε πολλά στοιχεία, φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα για την πορεία νοσηλείας του παιδιού» ανέφεραν οι γονείς μέσω του δικηγόρου και συμπλήρωσαν ότι «όλα θα παραδοθούν εκεί που πρέπει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις