Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκρηξη σε διαμέρισμα της Μαδρίτης -Πληροφορίες για δεκαδες τραυματίες

Έκρηξη σε διαμέρισμα της Μαδρίτης -Πληρο...

Ταρακούνησε τα πάντα στο πέρασμά της

Έκρηξη σημειώθηκε σε διαμέρισμα στη Μαδρίτη, την πρωτεύουσα της Ισπανίας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δώδεκα τραυματίες και πως οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 12 ελαφρά τραυματίες από την έκρηξη στο διαμέρισμα της Μαδρίτης, η οποία πιθανότατα οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου. 

Η πυροσβεστική έχει σπεύσει στο σημείο και έχει απεγκλωβίσει 5 άτομα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στον τελευταίο όροφο μιας τετραώροφης πολυκατοικίας στην περιοχή Barrio de Salamanca και για αυτό η τοπική αστυνομία χρησιμοποιεί drones για να διαπιστώσει το μέγεθος της ζημιάς και τυχόν περισσότερους εγκλωβισμένους.

Αυτήκοοι μάρτυρες περιγράφουν στο τοπικό 20 minutos, ότι ήταν μια «φρικτή έκρηξη» που ταρακούνησε τα πάντα στο πέρασμά της, καθώς είχε και ωστικό κύμα. Στο σημείο βρίσκονται και τεχνικοί εταιρειών φυσικού αερίου για να κάνουν μετρήσεις, επειδή είναι πολλοί οι περαστικοί που ανέφεραν ότι υπάρχει μια μυρωδιά αερίου στη γύρω περιοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις