Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξοργισμένος με τις ανώνυμες καταγγελίες για την αποκατάσταση του δρόμου στο Ρίο ο Χαράλαμπος Μπονάνος - ΒΙΝΤΕΟ

Εξοργισμένος με τις ανώνυμες καταγγελίες...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

"Απειλές και εκβιασμοί δεν πιάνουν σε εμένα", έγραψε στα social media

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι προβλέπεται από τον νόμο και την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην οποία κηρύχθηκε η παραλιακή ζώνη της Πάτρας μετά τις κακοκαιρίες του χειμώνα, είναι ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος. Με τη σύμφωνη γνώμη του δήμου Πατρέων και τη συνδρομή της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προχωρούν οι εργασίες ήπιων παρεμβάσεων στις παραλιακές οδούς σε Ρίο και Ακταίο που θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. 

Κάποιοι ωστόσο έχουν βαλθεί να φρενάρουν το έργο και σύμφωνα με τον κο Μπονάνο έχουν επανειλημμένως φέρει τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, ώστε να παγώσουν οι όποιες εργασίες. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας μιλά στο thebest.gr και δηλώνει την αποφασιστικότητά του να κάνει ό,τι προβλέπει ο νόμος, χωρίς να χαθεί άλλος χρόνος, εν όψει μάλιστα της καλοκαιρινής περιόδου που είναι προ των πυλών.

Ανώνυμες καταγγελίες έχουν φέρει το λιμενικό αλλά και την αστυνομία αρκετές φορές στα σημεία όπου επιχειρούνται οι παρεμβάσεις προσωρινής αποκατάστασης της παραλιακής οδού στο Ρίο. Ο Χαράλαμπος Μπονάνος δηλώνει στο thebest.gr πως δεν γνωρίζει ποιος βρίσκεται πίσω από αυτές. Αυτό που δήλωσε πως γνωρίζει και θα κάνει ότι μπορεί για να πετύχει, είναι όσα προβλέπει η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην οποία κρίθηκε πως βρίσκεται η παραλιακή ζώνη του Ρίου και επίσης η ανάγκη για ασφαλή και απρόσκοπτη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στο Ρίο, ειδικά εν όψει του καλοκαιριού.

Τι απαντά ο Χ. Μπονάνος στις ανώνυμες καταγγελίες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις