Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όλες οι Δ.Ο.Υ. της Πάτρας συγχωνεύονται στο κτίριο της ΝΕΟ Πατρών Αθηνών 15- Πώς γίνεται η μετακόμιση- ΒΙΝΤΕΟ

Όλες οι Δ.Ο.Υ. της Πάτρας συγχωνεύονται ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Κλειστές από αύριο Ά και ΄Γ ΔΟΥ στην Πάτρα

Η συγχώνευση όλων των ΔΟΥ της Πάτρας σε μια, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Τις επόμενες ημέρες δεν θα πραγματοποιούνται συναλλαγές με το κοινό ενώ η Α τάξεως ΔΟΥ Πατρών αναμένεται να επανέλθει σε λειτουργία για να εξυπηρετεί τους φορολογούμενους, από την ερχόμενη Τρίτη. 

Η Δ.Ο.Υ Α΄ Πατρών (στο υφιστάμενο κτίριο επί της οδού Ν.Ε.Ο Πατρών- Αθηνών αρ.15 ) και η Δ.Ο.Υ Γ΄ Πατρών (στο υφιστάμενο κτίριο επί της οδού Ακτή Δυμαίων αρ.18) θα παραμείνουν κλειστές και δεν θα πραγματοποιούνται συναλλαγές με το κοινό την Τετάρτη, την Πέμπτη, και την Παρασκευή 4, 5, 6 Μαϊου 2022. Aπό την Τρίτη 10 Μάϊου θα λειτουργεί και θα εξυπηρετεί τους φορολογούμενους στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, μόνο μία Δ.Ο.Υ καθώς υλοποιείται το σχέδιο συγχώνευσης, με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή.

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην νέα ΔΟΥ Πατρών προβλέπονται 150 υπάλληλοι και βοηθητικό προσωπικό έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν οι υπηρεσίες στις αυξημένες υποχρεώσεις, δεδομένης της μεγαλύτερης γεωργαφικής κάλυψης, της "υπερ-ΔΟΥ" της Πάτρας.

Το thebest.gr μίλησε με τον υποδιευθυντή της Α ΔΟΥ Πατρών Θανάση Παυλόπουλο, ο οποίος μετέφερε την ομαλή μετάβαση στην νέα Α τάξεως εφορία, μέσα στους προκαθορισμένους χρόνους.

Ο υποδιευθυντής της Α ΔΟΥ Πατρών εξηγεί πως θα γίνει η μετάβαση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις