Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρωτομαγιά 2022: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο

Πρωτομαγιά 2022: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο

Η εκτίμηση της ΕΜΥ

Άλλο ένα τριήμερο έχουμε μπροστά μας καθώς μπορεί η Πρωτομαγιά φέτος να πέφτει Κυριακή ωστόσο ο εορτασμός της έχει μεταφερθεί για την Δευτέρα 2 Μαΐου. Έτσι λοιπόν αρκετοί θα επιλέξουν να εγκαταλείψουν ξανά τις μεγάλες πόλεις. Ο καιρός δεν θα προβληματίσει σε γενικές γραμμές τους εκδρομείς αν και από τα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας θα εκδηλωθούν κάποιες τοπικές βροχές με την θερμοκρασία να σημειώνει πτώση σε πιο φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή.

 Η εκτίμηση της ΕΜΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-04-2022

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30-04-2022

 Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 01-05-2022

Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 ΔΕΥΤΕΡΑ 02-05-2022

 Αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές
καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και τα νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις