Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τραγικές στιγμές στην κηδεία του 31χρονου Χρήστου Σταυρόπουλου που σκοτώθηκε λίγο πριν την Ανάσταση

Πάτρα: Τραγικές στιγμές στην κηδεία του ...

Το τελευταίο αντίο

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε η κηδεία του 31χρονου Χρήστου Σταυρόπουλου ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, λίγο πριν την Ανάσταση, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του αλλά και ολόκληρη την πόλη. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη  στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Σκιόεσσας στη Βούντενη. 

Η οικογένειά του, οι φίλοι και οι συναθλητές του τον αποχαιρέτισαν με πόνο, ενώ δεν έλειψαν και οι λιποθυμίες. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Δημήτριος και Μαργαρίτα και  τα αδέλφια του Βασιλική, Γιώργος και Αθανασία.

Φίλοι από το μοτοκρός συνόδευσαν με μαρσαρίσματα τη σορό στην εκκλησία, ενώ τον ύστατο χαιρετισμό του απευθύνουν και συναθλητές του από την πυγμαχία.

Κανείς τους  δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Χρήστος έφυγε τόσο νωρίς και τόσο ξαφνικά από τη ζωή, λίγο πριν την Ανάσταση. Η είδηση "πάγωσε" την Πάτρα.

Όλα συνέβησαν όταν ένας αλλοδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 31χρονος με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκίνητου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Διαβάστε επίσης στο sportin.gr

 

Ξύλιασε η Πάτρα πασχαλιάτικα: Νεκρός ο Χρήστος Σταυρόπουλος

Πάτρα: Πώς έγινε το τροχαίο με θύμα τον 31χρονο Χρήστο Σταυρόπουλο

Πάτρα: Λουλούδια και φαναράκια στο σημείο που σκοτώθηκε ο 31χρονος

Δείτε εικόνες από την κηδεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις