Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια τρυφερή μαμά - ΦΩΤΟ

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια τρυφερή μαμά - ΦΩΤΟ

Οι φωτογραφίες με τα παιδιά της που μοιράστηκε στο Instagram

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια ευτυχισμένη μαμά τεσσάρων παιδιών. Με τον μικρότερο γιο της να είναι μόλις δύο ετών οι στιγμές που περνά μαζί του περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, βόλτες, εξερευνήσεις στο σπίτι και πολλές δημιουργικές ώρες με καλλιτεχνικές δημιουργίες.

 Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε από την τελευταία της ανάρτηση στην οποία τη βλέπουμε να κάθεται στο ξύλινο πάτωμα και να είναι περιτριγυρισμένη από χρώματα και κόλλες χαρτιού με διάφορα σχέδια. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνονται και τα χέρια του μικρού Παναγιώτη Αντώνιου που κρατά ένα πινέλο.

Όπως διακρίνουμε η Τζένη Μπαλατσινού φορά απλά ρούχα, τα οποία προσδίδουν άνεση κινήσεων. Για την ακρίβεια έχει συνδυάσει μία βερμούδα με ένα υπέροχο βεραμάν πλεκτό με κοντά μανίκια.

Η επιχειρηματίας, όμως, και πρώην μοντέλου που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Πάτμο – το αγαπημένο της νησί, όπου βάφτισε και τον γιο της – έχει ακόμη τρία παιδιά, τα οποία λατρεύει επίσης. Οι αναρτήσεις της στο Instagram το φανερώνουν. Πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της Μάξιμο και την κόρη της, Αλεξάνδρα.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει εκφράσει την αγάπη της για την οικογένειά της πολλές φορές. Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη είχε πει πως ως πρώτη της ιδιότητα βάζει αυτή της μητέρας και μετά ακολουθούν όλοι οι άλλοι ρόλοι που έχει αναλάβει. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως πάνω από όλα βάζει τα παιδιά της, τα οποία και προσπαθεί να προστατεύει από την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας. Οι δύο κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα, βρίσκονται στο εξωτερικό για σπουδές και εργασία, ενώ ο γιος της, Μάξιμος, έχει μεγαλώσει αρκετά και συχνά τον βλέπουμε σε βόλτες είτε με τον πατέρα του, Πέτρο Κωστόπουλου, είτε με τη μητέρα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight