Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος αποχαιρετά με θλίψη τον Δημήτρη Σπαρτινό

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος αποχαιρετά ...

Το Δημήτρη θα τον θυμόμαστε για τη σεμνότητα, την ανιδιοτελή προσφορά και το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα της συνοικίας μας, αναφέρει η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και περιχώρων αποχαιρετά με θλίψη όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, το σεμνό αγωνιστή και μέλος του ΔΣ του συνδέσμου μας, Δημήτρη Σπαρτινό που έφυγε σε ηλικία 67 ετών.

Το Δημήτρη θα τον θυμόμαστε για τη σεμνότητα, την ανιδιοτελή προσφορά και το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα της συνοικίας μας.

Παρά τα προβλήματα υγείας, ενδιαφέρονταν συνεχώς για τη λειτουργία και τη δράση του Παμμικρασιατικού, για τον εμπλουτισμό του περιεχομένου  του και για τη συμβολή του Συνδέσμου στην αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων της περιοχής και ιδιαίτερα των νέων.

Αγωνιούσε για τη νέα γενιά, τον απασχολούσε το πώς θα έρθει σε επαφή με τις αγωνιστικές παραδόσεις του λαϊκού μας κινήματος, των προσφύγων και τη πλούσια ιστορία του τόπου μας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συνδέσμου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη γυναίκα του Βάσω, στα παιδιά και τους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι φίλε και συναγωνιστή Δημήτρη, αναφέρει η ανακοίνωση της Διοίκησης του Παμμικρασιατικού Συνεδέσμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις