Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφτιαξε αυγά ΠΑΣΟΚ και έχουν γίνει best seller!- Τι λέει στο thebest.gr

Πάτρα: Έφτιαξε αυγά ΠΑΣΟΚ και έχουν γίνε...
Μαρτάτος Tάκης

Είναι φτιαγμένα με σοκολάτα φιστίκι για να πετύχει και το πράσινο χρώμα και είναι στολισμένα με χιλιάρικα και τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ σε βρώσιμη εκτύπωση

Έκανε την αρχή μία ζαχαροπλάστης στην Κατερίνη της Πιερίας και τώρα η .. μόδα έφτασε και έως την Αχαΐα και την Πάτρα. Ο λόγος για τα σοκολατένια αυγά με θέμα το ΠΑΣΟΚ, τα οποία όπως ανέφερε η δημιουργός τους, έχουν γίνει best seller και ξεπουλούν αμέσως μόλις βγουν από το εργαστήριο. 

Όταν επικοινωνήσαμε μαζί της και της είπαμε για το θέμα, στην αρχή χαμογέλασε λέγοντας μας πως ζούμε σε μία περίεργη, δύσκολη εποχή και πολλοί αναπολούν πιο ανέμελες εποχές όπως ενδεχομένως αυτή του ΠΑΣΟΚ η οποία έγινε έως και ατάκα από τη Λυδία Φωτοπούλου στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς» («Πασοκ ωραία χρόνια»).

Όπως μας περιέγραψε η κ. Αρχοντούλα Λυκούδη, ήδη κάποιοι είδαν στο instagram τα Πασχαλινά αυγά με θέμα τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ που έφτιαξε και οι παραγγελίες πέφτουν βροχή. Τα καταπράσινα αυγά, όπως μας είπε η κ. Λυκούδη είναι φτιαγμένα όχι με σοκολάτα σκούρα ή γάλακτος αλλά με σοκολάτα φιστίκι που χαρίζει και αυτό το ωραίο πράσινο χρώμα, σήμα κατατεθέν του ΠΑΣΟΚ. Η δε διακόσμηση συμπληρώνεται με τον ήλιο και χαρτονομίσματα των χιλίων δραχμών που είναι βρώσιμη εκτύπωση (από χαρτί αυτοκόλλητο) ενώ οι διαστάσεις του αυγού είναι στα 25 εκατοστά ύψος και ζυγίζει τουλάχιστον 400 γραμμάρια. Όσο για την τιμή του είναι στα 25 ευρώ και συνολικά η κ. Αρχοντούλα Λυκούδη χρειάστηκε 2 ώρες για να τελειοποιήσει την γλυκιά και με νοσταλγία για τα χρόνια του Πασοκ, δημιουργία της.  

Τέλος να αναφέρουμε πως το ιδιαίτερο αυτό σοκολατένιο αυγό μπαίνει και στην ανάλογη εορταστική συσκευασία με την γιορτινή κορδέλα του συνοδεία και μικρών σοκολατένιων αυγών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις