Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο απόηχος του 3ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τα μάτια των Αχαιών βουλευτών του - ΒΙΝΤΕΟ

Ο απόηχος του 3ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ μ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Κρίνουν απόλυτα δημοκρατική και επιθυμητή τη διαφορετικότητα στις απόψεις

Ο ορισμός της επιτυχίας ήταν σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην Αχαΐα Κώστα Μάρκου, ο οποίος μιλά στο thebest, το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Θετικά αποτιμά και η Κουμουνδούρου γενικότερα τις εργασίες του συνεδρίου. Σύμφωνα με τον κο Μάρκου ήταν μια τετραήμερη εσωκομματική γιορτή, με ποιότητα στον διάλογο, διαφωνίες και σκληρή μηνύματα προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Οι τοποθετήσεις των συνέδρων ήταν ηχηρές όπως επίσης και οι διαφωνίες. Πολλά και τα μηνύματα προς την κοινωνία τα οποία περιελάμβανε η τετραήμερη διαδικασία στο Τάκε Κον Ντο του Φαλήρου, στο πλαίσιο των εργασιών του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη και αυτές οι διαφωνίες είναι στη λογική του πλουραλισμού τον οποίο πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει ο κ. Μάρκου, που αποδίδει στις δημοκρατικές διαδικασίες της παράταξης ακόμη και εκείνα τα "φάλτσα" με την γραμμή του Αλέξη Τσίπρα ως προς τη διαδικασία εκλογής προέδρου και κεντρικής επιτροπής από βάση. Εξάλλου ο κ. Μάρκου δηλώνει πως δεν ανησυχεί για την δομή της παράταξης εξαιτίας της απόλυτα δημοκρατικής διαδικασίας που πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας για εκλογή προέδρου.

Στο ίδιο μήκος κύματος οι εντυπώσεις και της Σίας Αναγνωστοπούλου. Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, εξέλαβε τον μεγάλο αριθμό των συνέδρων, την ποιότητα και τον ενθουσιασμό τους, ως στοιχεία που εγγυώνται την επόμενη ημέρα της παράταξης και το συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στην ΝΔ και τις πολιτικές της. "Οπως στην κοινωνία υπάρχουν διαφωνίες έτσι και στο κόμμα επιθυμούμε τη διαφορετικότητα στην προσέγγιση των διαφόρων θεμάτων, από όπου θα προκύπτει στο τέλος η ενότητα και η σύνθεση όλων των συνέδρων και των μελών", δηλώνει στο thebest.gr η κα Αναγνωστοπούλου με φόντο τις διαφορετικές φωνές και τις μικροεντάσεις για το θέμα της εκλογής προέδρου από τη βάση.

Τι αποκόμισαν οι Αχαϊοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από το συνέδριο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις