Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδο...

Ο κ. Φαρμάκης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο σχετικά & με την πορεία και εξέλιξη του έργου «Συντήρηση – Αποκατάσταση Προσκυνηματικών Χώρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»

Τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 18 Απριλίου 2022 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Φαρμάκης ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο σχετικά & με την πορεία και εξέλιξη του έργου «Συντήρηση – Αποκατάσταση Προσκυνηματικών Χώρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Ο κ. Ιερώνυμος όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εξέφρασε την χαρά του για το εν λόγω πρόγραμμα, όπως και την ευχή του να αποτελέσει οδοδείκτη και για την συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων Ιερών Μητροπόλεων στην πατρίδα μας.

«Η αδιάκοπη και σωστή συνεργασία μεταξύ των Μητροπόλεων και των Περιφερειών σε όλη την Ελλάδα είναι κάτι που ενδιαφέρει άμεσα και όλοι οι Μητροπολίτες στην Εκκλησία της Ελλάδος εργαζόμαστε προς αυτό τον σκοπό»,  τόνισε χαρακτηριστικά ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος κ. Φαρμάκη γιατί έφερε σε πέρας ένα σημαντικό πρόγραμμα, το οποίο αναμένεται να λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα, σχετικά με τη χρηματοδότηση των Ιερών Μητροπόλεων, για έργα αποκατάστασης και συντήρησης των ιστορικών Ιερών Ναών, μέσω των κατά τόπους Περιφερειών.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για την εξέλιξη του προγράμματος, ο Αρχιεπίσκοπος και ο Περιφερειάρχης αντάλλαξαν ευχές για ένα ευλογημένο και ειρηνικό Πάσχα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις