Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η ακρίβεια πλήττει τους αγρότες - Τι είπε από τον Ερύμανθο, ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης - ΒΙΝΤΕΟ

Η ακρίβεια πλήττει τους αγρότες - Τι είπ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το σχέδιο της κυβέρνησης για ρεύμα, αγροτικό πετρέλαιο, λιπάσματα κ.α.

Στα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου αναφέρθηκε και μάλιστα εκτενώς ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος ο οποίος παραβρέθηκε την Κυριακή σε εκδήλωση της Π.Ε.Ε.Δ. της ΝΔ Αχαΐας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον δήμο Ερυμάνθου. Ο κ. Στύλιος εκτος των άλλων αναφέρθηκε στα μέτρα μόνιμου χαρακτήρα, όπως η μείωση των φόρων και η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, όπως επίσης η επιστρεπτέα προκαταβολή. Όπως σημείωσε, το συνολικό κόστος των μέτρων στήριξης υπερβαίνει τα 300 εκατομμύρια ευρώ, ενώ 50.000.000 από αυτά αφορούν στο αγροτικό πετρέλαιο.

Ο υφυπουργός τοποθετήθηκε από το βήμα της εκδήλωσης, αλλά ακόμη σε κάθε έναν αγρότη ξεχωριστά ο οποίος τον πλησίασε και του κοινοποίησε τον προβληματισμό του. Τόνισε τη στήριξη της κυβέρνησης στους νέους αγρότες και σε εναλλακτικούς σύγχρονους τρόπους καλλιέργειας, αναφέροντας πως έχουν προβλεφθεί σχετικές ενισχύσεις που πριμοδοτούν τον νέο αγρότη με περίπου 42.000 ευρώ. 

Τι είπε για το κόστος παραγωγής των αγροτών

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκαναν οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου , ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής , ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Τάκης Παπαδόπουλος κ.α. Εξάλλου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της ΝΔ στην Αχαΐα τιμήθηκαν με σχετικές πλακέτες, η οικογένεια του αείμνηστου Αντιδημάρχου και εμβληματικού στελέχους της παράταξης στην ευρύτερη περιοχή Κώστα Τομαρά και ο ιδρυτής της τοπικής οργάνωσης Βενιζέλος Σωτηρακόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις