Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπάιντεν: Έκανε χειραψία με τον... αέρα και προβληματίζει

Μπάιντεν: Έκανε χειραψία με τον... αέρα ...

Ερωτήματα για τη νοητική υγεία του προέδρου των ΗΠΑ

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν φαίνεται να έμεινε με άδεια χέρια στην προσπάθειά του να κάνει χειραψία με κάποιο πρόσωπο που ποτέ δεν υπήρξε, μετά από ομιλία σε πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας την Πέμπτη.

Ο Μπάιντεν, 79 ετών, είχε μόλις ολοκληρώσει την ομιλία του σχεδόν 40 λεπτών στο Γεωπονικό και Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Γκρίνσμπορο, όταν έστριψε προς τα δεξιά της σκηνής, με το χέρι του τεντωμένο σε στάση χειραψίας προς το... πουθενά.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που κατέγραψαν τη στιγμή, δεν υπήρχε κανένας άλλος στη σκηνή και κανείς από το πλήθος που καταχειροκροτούσε δεν πλησίασε τον πρόεδρο για να ανταποδώσει τον χαιρετισμό.

 Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, στην αρχή της ομιλίας του, έσφιξε το χέρι του Μάλκολμ Χόκινς, του φοιτητή ηλεκτρολόγων μηχανικών που τον παρουσίασε κατά την άφιξή του.

Ορισμένοι πολιτικοί αντίπαλοι του Μπάιντεν αντέδρασαν στην "άβολη" αυτή έξοδό του, συμπεριλαμβανομένου του Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Τεντ Κρουζ, ο οποίος δημοσίευσε στο Twitter ένα emoji με ρολό στα μάτια του αμερικανού προέδρου μαζί με πλάνα της επίμαχης χειραψίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις