Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυκά Νερά: Καταθέτει σήμερα η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Καταθέτει σήμερα η σύμβουλος...

Πως έχει περιγράψει τη ζωή – φυλακή της 20χρονης

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από το σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η δίκη για την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά πρόκειται να συνεχιστεί με τις καταθέσεις μαρτύρων, μεταξύ των οποίων και της συμβούλου ψυχικής υγείας του, Ελένης Μυλωνοπούλου.

Η μάρτυρας είναι κομβικής σημασίας στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν καθώς έκανε συνεδρίες με την 20χρονη, Καρολάιν, από τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2021.

Η μάρτυρας γνωρίζει λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού καθώς και τη ψυχολογία της νεαρής μητέρας οι οποίες μπορούν να φωτίσουν την υπόθεση.

«Ο Μπάμπης είχε τον απόλυτο έλεγχο»
Το πρώτο ραντεβού της με το ζευγάρι έγινε στις τις 17 Νοεμβρίου 2020. Η αίσθηση που αποκόμισε η κυρία Μυλωνόπουλου από την Καρολάιν ήταν πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε τον «απόλυτο έλεγχο» στη σχέση τους.

«Από το Νοέμβριο του 2020 μέχρι αρχές Φεβρουαρίου 2021 που έλαβαν χώρα οι συνεδρίες, έβλεπα την όψη της να αλλοιώνεται και να φεύγει λάμψη από τα μάτια της. Στην πορεία των συνεδριών η Καρολάιν είχε αρχίσει να ανοίγεται περισσότερο προς εμένα και μου έλεγε πως φοβάται, χωρίς να μου λέει σε τι συνίσταται ο φόβος της» έχει περιγράψει η κυρία Μυλωνοπούλου.

Ζωή-φυλακή
Η σύμβουλος ψυχικής υγείας έχει επισημάνει τις διαφορές που υπήρχαν στον τρόπο που έβλεπαν οι δύο σύζυγοι τη σχέση τους, τονίζοντας «ο καθένας από το ζευγάρι περιέγραφε την ζωή τους εντελώς διαφορετικά. Ο Χαράλαμπος χαρακτήριζε το γάμο του τέλειο και αναφερόταν απλώς στα νεύρα που είχε η Καρολάιν. Η Καρολάιν από την πλευρά της όμως, μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολούνταν συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια από κάποιον, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της αφού ακόμα και αν έβγαινε με κάποια φίλη της, μετά από λίγο πήγαινε και ο κατηγορούμενος, ότι οι μετακινήσεις της γινόταν με συγκεκριμένο ταξιτζή, φίλο του κατηγορουμένου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού την οικονομική διαχείριση την είχε αναλάβει αποκλειστικά ο κατηγορούμενος».

Εκτός απροόπτου κατά τη σημερινή συνεδρίαση θα καταθέσουν και οι μάρτυρες που έχουν προταθεί από την πλευρά της οικογένειας της Καρολάιν και τα φιλοζωικά σωματεία τα οποία παρίστανται στη δίκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις