Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Παρουσιάζεται στη Λέσχη Ανάγνωσης Αγ. Βασιλείου το νέο μυθιστόρημα του Κώστα Λογαρά

Παρουσιάζεται στη Λέσχη Ανάγνωσης Αγ. Βα...

Αυτό το Σάββατο στις 19.00 στο χώρο του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Βασιλείου Πατρών ''Η Ομάδα'' απέναντι από τον ιερό ναό της Αγ. Κυριακής

Οι εκδόσεις Καστανιώτη και η Λέσχη Ανάγνωσης του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Βασιλείου Πατρών ''Η Ομάδα'' προσκαλούν το αναγνωστικό κοινό στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πατρινού λογοτέχνη και φιλόλογου Κώστα Λογαρά με τίτλο «Όταν βγήκε απ’ τη Σκιά» που κυκλοφορεί από τα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου και έχει τύχει της θετικής και θερμής υποδοχής τόσο από τους αναγνώστες όσο και από τους βιβλιοκριτικούς.

Η εκδήλωση παρουσίασης έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο του Λαζάρου 16 Απριλίου 2022 στις 19.00 στο χώρο του Συλλόγου «Η Ομάδα» απέναντι από τον ιερό ναό της Αγ. Κυριακής.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η πρόεδρος του Συλλόγου, Τασία Μπιρλή.

Την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί και με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου της οικογένειας Παπαχρίστου «Η Γωνιά του βιβλίου» θα συντονίσει η επιμελήτρια της Λέσχης Ανάγνωσης, Αφροδίτη Σκαλτσά-Δημητρακοπούλου.

Ο Κώστας Λογαράς θα είναι παρών στην εκδήλωση και θα μιλήσει για το νέο του βιβλίο με το κοινό ενώ θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture