Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σ...

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας

Η Μπλε ομάδα τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συνεχώς μέσα σε εντάσεις και ομηρικούς καυγάδες. 

Το διάστημα αυτό συνάδει με την παρουσία του Κ. Εμμανουήλ στο Survivor, ενώ έχει συνδυαστεί και με σειρά από αρνητικών αποτελεσμάτων για τους Μπλε. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει.

 Στο επεισόδιο της Κυριακής υπήρξε ένα μαζικό κύμα σε βάρος του make up artist των Μαχητών, ακόμα και από παίκτες που δεν μας έχουν συνηθίσει σε εντάσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά το αγώνισμα της χαμένης για τους Μπλε ασυλίας, ο Κ. Εμμανουήλ έσπευσε να καρπωθεί τα θετικά σχόλια των συμπαικτών του για την επίδοσή του, ακόμα και αν δεν έφερε νίκη, ζητώντας τους να μην τον ψηφίσουν αφού έγιναν μάρτυρες των δυνατοτήτων του.


 Στο αποψινό πρώτο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή μάχη ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλίας θα είναι οι Μπλε, με τους Κόκκινους να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη, προκειμένου να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight