Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Εντυπωσιακή" ρύθμιση στα νέα φανάρια της Κανελλοπούλου, προκαλεί απίστευτο μποτιλιάρισμα - ΦΩΤΟ

"Εντυπωσιακή" ρύθμιση στα νέα ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μετρήσαμε τους χρόνους διάρκειας, για το κόκκινο και το πράσινο

Η οδός Κανελλοπούλου από το ύψος της ΝΕΟ Πατρών Κορίνθου έως τις γραμμές του προαστιακού αλλάζει. Όχι προς το καλύτερο όμως για τους οδηγούς που είχαν συνηθίσει σε διαφορετικούς χρονισμούς στους φωτεινούς σηματοδότες στο ύψος της οδού Αυστραλίας, εκεί που κάποτε υπήρχε μια πεζογέφυρα που σπάνια χρησιμοποιούσαν, ακόμα και όταν ήταν ασφαλής, οι μαθητές σχολικού συγκροτήματος επί της οδού. 

Οι οδηγοί που κινούνται μέσω της οδού Κανελλοπούλου -και είναι χιλιάδες καθημερινά- συναντούν τεράστια αναμονή στον σηματοδότη στο ύψος της Αυστραλίας, όπου κάποιοι έβαλαν ρύθμιση απαγορευτική για κίνηση οχημάτων στην οδό. Μετρήσαμε τόσο το κόκκινο όσο και το πράσινο για τους οδηγούς οχημάτων. 1 λεπτό και 10 δευτερόλεπτα η διάρκεια του κόκκινου, μόλις 20 δευτερόλεπτα το πράσινο. 

Αποτέλεσμα της ρύθμισης αυτής, το απίστευτο μποτιλιάρισμα οχημάτων που φθάνει από το φανάρι της Αυστραλίας εως και την ΝΕΟ Πατρών Κορίνθου. 

Μάλιστα η πρόβλεψη για κουμπιά για τους πεζούς μπορεί να επιταχύνει το κόκκινο για τα οχήματα αφαιρώντας από τα μόλις 20 δευτερόλεπτα, ώστε να περάσει κανείς από τη μια πλευρά της Κανελλοπούλου στην άλλη. 

Έχοντας αυτά τα δεδομένα κατα νου, επαναχαράξτε τη διαδρομή σας την επόμενη φορά που θα θελήσετε να φτάσετε στην ώρα σας στη δουλειά σας, καθώς η κεντρική οδική αρτηρία της Πάτρας (Κανελλοπούλου) καθίσταται απαγορευτική, λόγω μποτιλιαρίσματος με έντονη συχνότητα λόγω της δεδομένης κίνησης της ΝΕΟ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις