Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρούλα Πισπιρίγκου: "Εκεί είναι το επισκεπτήριο" - Η αδερφή της απαντά στο ''θα τη σκοτώσω'' του Δασκαλάκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: "Εκεί είναι το ε...

Απαντά για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη

Για την συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη, μίλησε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Η ίδια με παρέμβασή της στην εκπομπή του Mega ''Χαμογέλα και Πάλι'' αρχικά δήλωσε πως δεν έχει επικοινωνήσει σήμερα με την αδελφή της, ωστόσο τόνισε πως την υποστηρίζει, είναι δίπλα της και πιστεύει ακόμα και σήμερα στην αθωότητά της, λέγοντας πως είναι σίγουρη για την αδελφή της.

Όσον αφορά στη δήλωση του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας, Μάνου Δασκαλάκη, ότι θα την σκοτώσει αν αποδειχθεί εγκληματική ενέργεια και στα άλλα δύο παιδιά, η ίδια είπε πως ''μπορεί να πάει όποια στιγμή θέλει να τη δει στο επισκεπτήριο''.

''Δεν ασχολούμαστε με τον Μάνο''
"Σήμερα δεν έχω μιλήσει με την Ρούλα. Δεν με έχει καλέσει ακόμα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν ασχολείται καθόλου. Απαξιεί να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Αυτό που την απασχολεί είναι βρει την αλήθεια για το παιδί, πώς χορηγήθηκε η κεταμίνη και πώς έφυγε η Τζωρτζίνα από τη ζωή. Ρίχνουμε όλο το βάρος μας σε αυτό. Δεν ασχολούμαστε με άλλα.

Εκεί είναι το επισκεπτήριο, όποτε θέλει ο Μάνος μπορεί να πάει. Το λέω εγώ εκ μέρους της, οπότε θέλει να πάει να την δει. Εκείνη ζητούσε να πάει να τη δει, αυτός δεν ήθελε. Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με τον κ. Δασκαλάκη" είπε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις