Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την Ανακύκλωση ζητά το σπιράλ

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την Ανακύ...

"Να ληφθούν άμεσα αποφάσεις που θα ανατρέψουν την έκρυθμη κατάσταση"

"Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων για το τέλος της Ανακύκλωσης στην Πάτρα είναι σοκαριστική" αναφέρει  σε ανακοίνωση της η δημορική παράταξη σπιράλ και συνεχίζει:

' Το σπιράλ είχε προειδοποίησει έγκαιρα για αυτή την εφιαλτική προοπτική. Δεν πιστεύαμε πως θα γινόμασταν μάντεις κακών για την πόλη. Κι όμως το κακό σενάριο δεν αποφεύχθηκε.

Δεν είναι ώρα καταλογισμού ευθυνών. Είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνουν τα σωστά βήματα για να αποσοβηθεί ο κίνδυνος που προκύπτει από αυτή την εξέλιξη. Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα που πρέπει η Πάτρα να αντιμετωπίσει. Η δρομολόγηση των διαδικασιών λειτουργίας του νέου εργοστασίου δε λύνει το πρόβλημα. Και τώρα έρχεται και το σταμάτημα της Ανακύκλωσης, αντί της εντελώς αντίθετης αναγκαιότητας για επιτάχυνση του ρυθμού αύξησης.

Το σπιράλ ζητά από τη Δημοτική Αρχή να συγκαλέσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα. Άμεσα, μονοθεματικό, κρίσιμο. Για να ενημερωθούν υπεύθυνα οι παρατάξεις (και μέσω αυτών οι δημότες) και για να ληφθούν αποφάσεις με άμεση εφαρμογή που θα ανατρέπουν την έκρυθμη κατάσταση που δημιουργείται στην πόλη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις