Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισχυρισμοί πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στα κρατητήρια

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισχυρισμοί πως έπεσε ...

Δείτε το βίντεο

Θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς καταγγέλει πως έπεσε στα κρατητήρια, η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Star Αλήθειες με τη Ζήνα. Η γυναίκα από την Πάτρα συνελήφθη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.  Η μητέρα της 33χρονης μιλώντας στην εκπομπή κατήγγειλε πως η κόρη της χτυπήθηκε.

Από την πλευρά της η αδερφή της Ρούλας ισχυρίστηκε: «Είδα ότι ηταν ταλαιπωρημένη. Φαινόταν χτυπημένη. «η ρωτήσαμε αν την χτύπησαν, από φόβο δεν μας απαντούσε αλλά έδειχνε με τα μάτια της τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους».

Ωστόσο, η αστυνομία το διαψεύδει, ενώ το ίδιο φέρεται να κάνει και η κατηγορούμενη. Αφού μεταδόθηκαν οι καταγγελίες, οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, έδειξαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή και η ίδια, φέρεται να τους απάντησε ότι αυτά που λένε η μητέρα και η αδερφή της, δεν ισχύουν. Πηγές από την αστυνομία ανέφεραν ότι για τα όσα καταγγέλθηκαν το Τμήμα Εκβιαστών σχηματίζει δικογραφία και η Ρούλα Πισπιρίγκου θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, μεταδίδει το newsit.

Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις