Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ψυχρή, συνεργάσιμη, απόμακρη, δεν ζητάει τίποτα»- Ρώτησε: «Τώρα τι θα γίνει για μένα;»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ψυχρή, συνεργάσιμη, ...

Πώς την περιγράφουν οι αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ

Στην αθωότητά της επιμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα από την Πάτρα που κατηγορείται ότι σκότωσε με κεταμίνη την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα και ελέγχεται για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6μηνης Ίριδας. Η 33χρονη πέρασε το δεύτερο βράδυ της στη ΓΑΔΑ.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα στις 12:00, ύστερα από την προθεσμία που πήρε. Έως τότε, η 33χρονη από την Πάτρα θα πρέπει να βρεί συνήγορο υπεράσπισης, αφού ο Απόστολος Λύτρας αρνήθηκε να την αναλάβει και ο ίδιο έκανε και ο Νίκος Ιωάννου, τον οποίο εξουσιοδότησε η οικογένειά της αλλά ύστερα από συνάντηση τριών ωρών με την κατηγορούμενη στη ΓΑΔΑ, αποφάσισε να παραιτηθεί από την υπεράσπισή της.

Στα κρατητήρια της Ασφάλειας, όπου θα μείνει τουλάχιστον έως την προσεχή Δευτέρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε το δεύτερο βράδυ της. Την περισσότερη ώρα είναι ξαπλωμένη και απομονωμένη. Οι αστυνομικοί την περιγράφουν ως γενικά συνεργάσιμη, που δεν ζητά τίποτα αλλά είναι «ψυχρή και κυνική».

Όπως λένε, εξάλλου, μια από τις πρώτες κουβέντες που τους είπε όταν έφτασε στην Ασφάλεια ήταν «και τώρα τι θα γίνει με εμένα». Μιλάει στο τηλέφωνο μόνο με τη μητέρα και την αδερφή της, οι οποίες την επισκέφτηκαν χθες στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ και της πήγαν μωρομάντηλα και τηλεκάρτες.

Λένε επίσης ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει «σπάσει», παρόλο που οι αρχές θεωρούν την ενοχή της δεδομένη και, όπως αναφέρουν, έχουν «δεμένη» υπόθεση εναντίον της. Η 33χρονη επιμένει ότι δεν ευθύνεται για το θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν ήταν εκείνη που χορήγησε την κεταμίνη στο παιδί.

Όπως μετέδωσε το MEGA η Ρούλα Πισπιρίγκου αντί να ενδιαφέρεται για τα σε βάρος της στοιχεία αυτό που ρωτάει είναι «και τώρα τι θα γίνει με εμένα;».

 Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλούν οι λεπτομέρειες των συζητήσεων που είχε με τους αρμόδιους αξιωματικούς από τη στιγμή που πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Αρχικά στην προσαγωγή της στην Ασφάλεια ρώτησε: «Με τι ιδιότητα με φέρατε εδώ;». Τότε της έδειξαν το χαρτί του εντάλματος σύλληψής της. «Δεν έχω κάνει τίποτα», είπε και αναρωτήθηκε: «Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της κεταμίνης, εμένα ήρθατε να πάρετε;».

Μυστήριο παραμένει ακόμη το πως χορηγήθηκε η ουσία στο παιδί, με τις εκτιμήσεις να είναι πως αυτό έγινε με ένεση, όπως κατέθεσε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης. Άλλο αναπάντητο ερώτημα είναι από που πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη. Η εκτίμηση είναι πως την αγόρασε online γι’ αυτό και το κινητό και ο υπολογιστής της εξετάζονται ενδελεχώς στα εγκληματολογικά εργαστήρια.  

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η δόση κεταμίνης που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα ήταν τέσσερις φορές μεγαλύτερη από αυτή που μπορεί να χορηγηθεί σε ενήλικα και να του προκαλέσει πρόβλημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις