Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λέων: Αποκλείστηκαν τα παθολογικά αίτια και για τα δύο πρώτα παιδιά της Πισπιρίγκου - Συντάσσεται δικογραφία

Λέων: Αποκλείστηκαν τα παθολογικά αίτια ...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Για πολλές εβδομάδες οι ιατροδικαστές αλλά και η ΕΛ.ΑΣ εξέταζαν λεπτομερώς την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα προσπαθώντας να «κολλήσουν» όλα τα κομμάτια του παζλ. Τελικά η κεταμίνη που βρέθηκε σε τρομερά υψηλή ποσότητά στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας από τις τοξικολογικές εξετάσεις, έδειξε την αιτία θανάτου του μεγαλύτερου κοριτσιού της οικογένειας και οδήγησε στη σύλληψη της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πάτρα: «Έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια και για τα δύο πρώτα παιδιά», λέει ο Λέων

Μάλιστα, η έρευνα όπως όλα δείχνουν θα ανοίξει και για τα άλλα δύο κορίτσια της οικογένειας που πέθαναν. Όπως σημείωσε δε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έχει αποκλειστεί ο θάνατος από φυσικά αίτια και στα δύο πρώτα παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Υπάρχουν όλα τα στοιχεία και έχουν αποκλειστεί όλες οι άλλες πιθανές αιτίες», «έχουν αποκλειστεί όλα τα παθολογικά και όλα τα γενετικά», τόνισε χαρακτηριστικά. 

«Θα δείτε πάρα πολύ σύντομα» είπε ο κ. Λέων αποκαλύπτοντας ότι έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά και τα γενετικά αίτια θανάτου και σημειώνοντας πως η συνάδελφός του που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει κάνει εξαίρετη δουλειά, δίνει ξεκάθαρες αιτίες θανάτου με όλα τα στοιχεία.

«Η αιτία θανάτου, -θα δείτε πάρα πολύ σύντομα δεν θέλω να προκαταβάλω ούτε την επιτροπή, ούτε τη συνάδελφο της δεύτερης νεκροτομής, είναι σίγουρη, είναι πολύ καλά δεμένη ειδικά για τη δεύτερη περίπτωση για την Ίριδα, η ίδια η συνάδελφος έχει κάνει μια εξαίρετη δουλειά παρότι είχε τεχνικές δυσκολίες από πλευράς παθολογοανατομίας, έχει κάνει μια εξαίρετη δουλεία και είμαι βέβαιος ότι θα δώσει μια ξεκάθαρη αιτία θανάτου». 

 

Ανέφερε ακόμη, ότι δεν βρέθηκε κεταμίνη στις εξετάσεις του πρώτου παιδιού και πως η εξέταση έγινε από το ίδιο εργαστήριο, με την ίδια μεθοδολογία που βρέθηκε η εν λόγω ουσία στην εξέταση της Τζωρτζίνας.

Ξεκινά η σύνταξη δικογραφίας για τους άλλους δύο θανάτους
 

 
Όπως έγραψε δε νωρίτερα η Ευλαμπία Ρέβη στο ethnos.gr, από σήμερα κιόλας οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών ανοίγουν για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. «Ήδη στους δύο αυτούς θανάτους έχουμε κάνει τις πρώτες ενέργειες σε διαφορετικά επίπεδα, αλλά η στρατηγική της έρευνας που θα ακολουθήσουμε θα αποφασιστεί σε συνεννόηση και σε συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές Αθηνών και Πατρών», σημειώνουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

 

«Όλα τα στοιχεία θα επαναξιολογηθούν, όλα τα δεδομένα θα εξεταστούν συνδυαστικά και η κάθε επανεξέταση θα γίνει υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων που θα προκύψουν μέσα από τη δουλειά διαφορετικών υπηρεσιών, ειδικών, αναλυτών και καταθέσεων. Άλλωστε, το έχουμε ξαναπεί η σύλληψη της 33χρονης είναι η κορυφή του παγόβουνου, το οποίο, ωστόσο, αργά ή γρήγορα θα λιώσει και θα αποκαλυφθούν τα πάντα. Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει και δεν θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι», καταλήγουν.
 
 πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις