Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δυο ώρες έμειναν στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δυο ώρες έμειναν στη ...

«Αφήστε μας ήσυχες» είπαν στους δημοσιογράφους

Η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασαν περί τις 17:15 στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να επισκεφτούν την 33χρονη Ρούλα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

 
Η μητέρα και η αδερφή, αντίστοιχα, της Ρούλας Πισπιρίγκου, την επισκέφθηκαν προκειμένου να την δουν, να μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν ρούχα για το διάστημα που θα παραμείνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί.

Οι δύο γυναίκες έφθασαν με ένα μαύρο Citroen, το οποίο έκανε ολιγόλεπτη στάση ακριβώς έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ. Κρατούσαν ένα σακ βουαγιάζ με ρούχα και ένα κιβώτιο με νερά. Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι φορούσαν κουκούλες και δεν ήθελαν να δείξουν τα χαρακτηριστικά τους ενώ, έπειτα από πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι οποίοι τις ακολουθούσαν σε κάθε τους βήμα, είπαν «αφήστε μας ήσυχες».

«Κάνε μας τη χάρη» είπε ακόμη η Δήμητρα Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο που προσπάθησε να την προσεγγίσει.

Περίπου δύο ώρες μετά, οι δύο γυναίκες αποχώρησαν από τη ΓΑΔΑ, κρατώντας πάλι τα ίδια πράγματα με τα οποία είχαν έρθει νωρίτερα: Ένα σακ βουαγιαζ και ένα κιβώτιο με νερά.

Βγαίνοντας από το κτίριο, δεν θέλησαν και πάλι να κάνουν κάποια δήλωση ούτε να δώσουν πληροφορίες για το τι είπαν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. «Δείξτε λίγο σεβασμό» είπε μόνο η μητέρα προς τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο, πριν επιβιβαστεί στο ίδιο όχημα, με το οποίο είχαν έρθει.


 πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις