Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Euroins Ελλάδος συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της “Μέριμνας”

Η Euroins Ελλάδος συνεχίζει να βρίσκεται...

Και να συνδράμει στο έργο της αναλαμβάνοντας το κόστος ασφάλισης των οχημάτων που μεταφέρουν τους ωφελούμενους, όπως είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος Evgeny Ignatov

Την έμπρακτη στήριξή της προς το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πάτρας Aτόμων με Νοητική Υστέρηση «Μέριμνα» που εδρεύει στο Γηροκομειό, ανανεώνει η Euroins Ελλάδος, θυγατρική εταιρεία του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου συμμετοχών Eurohold Bulgaria AD. Η Euroins Ελλάδος, η οποία διατηρεί παράρτημα στην Πάτρα, στηρίζει με συνέπεια τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί σε ολόκληρη τη χώρα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Evgeny Ignatov και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Αθανάσιο Ι. Σμυρνή υποδέχθηκαν κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στη «Μέριμνα» η Πρόεδρος του ΔΣ Γεωργία Κοκκίνου, ο Γραμματέας του ΔΣ Θεοφάνης Μαγιώνος, το μέλος του ΔΣ Γεώργιος Αγγελακόπουλος και ο Διευθυντής, Χρήστος Ρουμελιώτης. Οι επικεφαλής της Euroins Ελλάδος ενημερώθηκαν από τη διοίκηση του Κέντρου σχετικά με τις σχεδιαζόμενες δράσεις για το 2022 και ξεναγήθηκαν στις υποδομές του κέντρου έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσουν με μέλη του προσωπικού και ωφελούμενους.

Ο κ. Evgeny Ignatov δήλωσε τα εξής: «Τα τελευταία χρόνια η Euroins Ελλάδος βρίσκεται στο πλευρό της “Μέριμνας” και συνδράμει στο έργο της αναλαμβάνοντας το κόστος ασφάλισης των οχημάτων που μεταφέρουν τους ωφελούμενους. Η Euroins Ελλάδος αναπτύσσεται μαζί με τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται με κοινωνική υπευθυνότητα και ευαισθησία. Ευχόμαστε στους ανθρώπους του Κέντρου καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο που προσφέρουν».

H Πρόεδρος της «Μέριμνας», κα Γεωργία Κοκκίνου, ανέφερε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά τη Euroins Ελλάδος για τη σημαντική στήριξη που μας προσφέρει. Η ανάληψη μέρους του λειτουργικού κόστους του Κέντρου μας είναι σημαντικό για την συνέχιση και την επέκταση της δράσης μας προς όφελος των κατοίκων της Πάτρας που το έχουν ανάγκη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις