Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Χρονιά- ρεκόρ για το χιονοδρομικό- Χιλιάδες επισκέπτες το τριήμερο- Τα νούμερα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία

Καλάβρυτα: Χρονιά- ρεκόρ για το χιονοδρο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει ο ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, Αλέξης Άγριος

Έσφυζε από ζωή το τριήμερο της 25ης Μαρτίου το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων. Ήδη οι υψηλές πληρότητες στα δωμάτια τις προηγούμενες μέρες έδειχναν ότι οι επισκέπτες θα είναι αρκετοί,  τα νούμερα όμως ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, Αλέξης Άγριος, «το τριήμερο είχαμε μεγάλη επισκεψιμότητα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί ο Μάρτιος κλείνει με ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο. Από την Παρασκευή μέχρι και χθες Κυριακή, στο χιονοδρομικό βρέθηκαν περίπου 12.000 άνθρωποι. Είχαμε και δύο μεγάλα event, ένα μουσικό το Σάββατο, αλλά και τα 50 χρόνια του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων.

Και εξαιτίας αυτών των εκδηλώσεων αρκετός κόσμος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις μας. Ο στόχος είναι να μείνουμε ανοιχτοί όσο περισσότερο γίνεται. Σίγουρα θα λειτουργούμε το επόμενο σαββατοκύριακο ενώ θεωρώ ότι με βάση το χιόνι, θα είμαστε ανοιχτά και το μεθεπόμενο. Ο καιρός είναι αυτός που μας δείξει τι θα συμβεί. Σήμερα είχαμε κάποιες βροχές. Θα δούμε πόσο θα αντέξει το χιόνι και πόσο θα μπορέσουμε να μείνουμε ανοιχτοί για το κοινό».

«Το να μη λειτουργήσει μία χρονιά το χιονοδρομικό, σίγουρα έχει καταστροφικές συνέπειες. Το ότι καταφέραμε όμως και λειτουργήσαμε αυτό το διάστημα τόσο καλά, μας βοήθησε να λύσουμε πολλά ζήτημα και μας έδωσε και την ώθηση να έχουμε μία καλή διάθεση και τη δυνατότητα να κάνουμε κάποιες αλλαγές που θέλουμε, προς το καλύτερο. Δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί καλύτερα αυτή η χρονιά ενώ στα στατιστικά μας δείχνουν ότι είναι χρονιά- ρεκόρ στην ιστορία του χιονοδρομικού κέντρου. Πήγαν όλα πολύ καλά καταλήγει ο κ. Άγριος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις