Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεία πέταξε τα ανήλικα ανίψια της από το μπαλκόνι και μετά πήδηξε και η ίδια

Θεία πέταξε τα ανήλικα ανίψια της από το...

Τα παιδιά και η θεία τους νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους, καθώς τραυματίστηκαν ελαφρά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Αιγάλεω, όπου μια γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι τα δύο ανήλικα ανίψια της και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της και για άγνωστο – μέχρι στιγμής – λόγο, στις 10.05 το πρωί άρπαξε τα δύο ανήλικα ανίψια της και τα πέταξε από το μπαλκόνι υπερυψωμένου ισογείου.

Στη συνέχεια, έπεσε και εκείνη στο κενό. Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η μητέρα των δύο παιδιών ήταν στο σπίτι και μαγείρευε όταν συνέβη το περιστατικό, ενώ ο πατέρας τους βρισκόταν στη δουλειά του. 

Μάλιστα, όπως ανέφερε γειτόνισσα της οικογένειας, η θεία αφού πέταξε τα παιδιά, πέταξε και γλάστρες από το μπαλκόνι, χωρίς ευτυχώς να πέσουν πάνω τους.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, έφτασε στο σπίτι ο πατέρας τους, εμφανώς σοκαρισμένος

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδάκια, ηλικίας 2 και 5 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παίδων», χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους, ενώ η θεία τους μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο».

Η μητέρα των παιδιών είναι σε κατάσταση σοκ.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το συμβάν έλαβε χώρα στις 10.10 το πρωί της Παρασκευής, όταν ξαφνικά η 42χρονη βγήκε στο μπαλκόνι, πέταξε κάτω τα παιδάκια και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια στο κενό.

 Το ένα παιδί είναι αγόρι ηλικίας πέντε ετών και το άλλο παιδί είναι κορίτσι ηλικίας δύο ετών. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τα παιδιά στο νοσοκομείο «Παίδων». Εκεί διαπιστώθηκε ότι τα παιδιά έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Συγκεκριμένα είχαν καρούμπαλα και έτσι λίγη ώρα αργότερα πήραν εξιτήριο. Ο τρόπος με τον οποίο πέταξε τα παιδιά στο κενό η θεία τους φαίνεται ότι ήταν τέτοιος που δεν τους προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό.

Η 42χρονη μεταφέρθηκε στο «Θριάσειο» Νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια. Η γυναίκα είναι αλβανικής καταγωγής και πάσχει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από ψυχιατρικά προβλήματα. Μέχρι αυτή την ώρα παραμένει νοσηλευόμενη στο Θριάσειο, φρουρούμενη από άντρες της Ασφάλειας.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω που έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις