Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάζιου: Όταν γνώρισα την Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν μπορούσε ούτε να κάτσει στην καρέκλα

Πάζιου: Όταν γνώρισα την Ιωάννα Παλιοσπύ...

Η γυμνάστρια αποκαλύπτει…

Την αποκατάσταση της Ιωάννας Παλιοσπύρου όσον αφορά τη φυσική της κατάσταση, έχει αναλάβει η Χριστίνα Πάζιου, η οποία μάλιστα την έχει δει χωρίς την προστατευτική της μάσκα. Η γυμνάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με την Ιωάννα, τις πρώτες μέρες που ξεκίνησαν τις προπονήσεις, όταν εκείνη δυσκολευόταν ακόμα και να κάτσει στην καρέκλα.

«Με την Ιωάννα δεν ήμασταν φίλες, γνωριστήκαμε γιατί έχουμε τον ίδιο δικηγόρο. Μπορεί στην Ιωάννα να έχω δώσει πράγματα, αλλά και εκείνη με έχει βοηθήσει να δω τη ζωή διαφορετικά, τη γυμναστική διαφορετικά, να δω και το επάγγελμα μου διαφορετικά», είπε αρχική η Χριστίνα Πάζιου και συνέχισε:

«Η Ιωάννα όταν την γνώρισα, δεν μπορούσε ούτε να κάτσει στην καρέκλα. Μετά από τόσες επεμβάσεις, μετά από τόσο καιρό στο νοσοκομείο, δεν υπήρχε καν δύναμη, άρα ξεκινήσαμε με το ότι έπρεπε να ανακτήσει τις δυνάμεις της. Κάναμε ασκήσεις και φοβόμασταν μην πέσει και χτυπήσει, ειδικά στην αρχή».

«Έχω αναλάβει πολλές φορές ανθρώπους που είχαν πολύ σημαντικά προβλήματα υγείας. Στην περίπτωση της Ιωάννας, μπήκα στη θέση της και λέω είναι μια γυναίκα ωραία, με ωραίο κορμί, για αυτό προσπάθησα να την κατανοήσω για να μπορέσω να την βοηθήσω», πρόσθεσε η γυμνάστρια και αποκάλυψε ότι την έχει δει χωρίς τη μάσκα της:

«Έχω δει την Ιωάννα χωρίς μάσκα από την αρχή. Τώρα η Ιωάννα είναι πάρα πολύ καλά σε σχέση με τον πρώτο καιρό που την είδα.

Θεωρώ ότι η ίαση της Ιωάννας έχει να κάνει πάρα πολύ με τη σκέψη της, με τη δύναμή της και με το πόσο λαμβάνει την αγάπη και την θετική ενέργεια γύρω της. Εγώ νόμιζα ότι είμαι δυνατή, πολλές φορές μάλιστα, η Ιωάννα θα μου δώσει δύναμη για το δικό μου πρόβλημα, το οποίο μπορεί να είναι ανούσιο. Είναι ανατριχιαστικό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις