Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιστολογικές για Τζωρτζίνα: Δεν είναι ασφυκτικός θάνατος- Τώρα ξαναψάχνουν για ουσίες και για σύνδρομα

Ιστολογικές για Τζωρτζίνα: Δεν είναι ασφ...

Τα νέα στοιχεία

Τα δεδομένα φαίνεται ότι αλλάζουν μέρα με τη μέρα για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν από τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, τα δεδομένα από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας, οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα και δίνουν νέα κατεύθυνση στην έρευνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου αλλά ούτε καρδιολογικό πρόβλημα!

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλεον ξανά στις ουσίες που είχε λάβει το παιδί και στον αν αυτές προκάλεσαν βλάβες στο ηπαρ και στον πνεύμονα.

Φαίνεται πως ορισμένες ουσίες που είχε λάβει και της είχαν προκαλέσει θέματα στο ήπαρ και στον πνεύμονα είναι αυτές που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο. Ζητείται να υπάρξει σύγκριση με τις φαρμακευτικές ουσίες που δίνονταν κανονικά στο παιδί, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και οι γιατροί τόνισαν πως η χορήγησή τους δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον ακαριαίο θάνατό της, όυτε και το περιστατικό που είχε συμβεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Ανοιχτό παραμένει το ερώτημα, ακόμη, εάν μπορεί να προκληθεί αυτό με φράξιμο των καρωτίδων. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, δεν βρέθηκε να υπήρξε πίεση, δεν βρέθηκε μακροσκοπικά ή μικροσκοπικά ευρήματα στο σημείο αυτό.

Στο κάδρο μπαίνει μάλιστα ξανά και το θέμα των γονιδιακών προβλμάτων που επαναξετάζονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις